hvordan man kan udskifte batteriet i en Casio sol ur

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-09

For år Casio har produceret holdbare , vejrbestandig , sol-drevne digital ure . Disse ure bruge sollys til at drive et genopladeligt internt batteri , så de kan være funktionel i årevis , i næsten alle miljøer . Men det er stadig muligt for batteriet til at mislykkes eller bliver beskadiget . Så hvis du har fundet dig selv i stilling for at skulle udskifte dit Casio sol ur batteri og vil gerne gøre det selv , der er en vej , og det bør ikke tage mere end et par minutter af din tid .

Du skal bruge:
Lille Stjerneskruetrækker
. Pincet .
Udskiftningsbatteri .


1 .
Tænd din Casio sol ur nedad for at vise bagsiden plastkappe , der er sikret på plads med seks små skruer . Nogle Casio -modeller har to skruer på hver side af urskiven så godt.
2 .
Fjern alle skruer bagsiden med din Phillips skruetrækker . Fjern skruerne på siden af uret hvis det er relevant .
3 .
Fjern tilbage plastik fra uret ved at snuppe den med dine fingre på hver side og løfte det op . Fjern metalpladen direkte under plastik dækker på samme måde. Så brug dine fingre til at fjerne den gummi beskytter direkte under metalpladen at afsløre metal batterirummet .
4 .
Sæt spidsen af din pincet ind i det lille hul direkte under batterirummet . Batterirummet er en cirkulær lås i midten af uret , der er mærket " batteri. " Skub forsigtigt pincet i hullet og derefter løfte op for at frigøre batteridækslet og afslører selve batteriet .
5 .
Løft tynde metalstangen , der holder batteriet på plads med spidsen af din pincet og fjerne batteriet fra rummet .
6 .

Skub det nye batteri (findes på enhver elektronik butik eller online ) ind i rummet og anbring metalstangen over det . Sæt batteridækslet på igen og samle dit Casio sol ur i den omvendte rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:forklaring på en computer bundkort strømtilslutning Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change