hvordan man kan vælge en USB-forlængerledning

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-30

Hvis du ønsker at tilslutte en stykke hardware til din computer, du oftest bruger et USB-kabel . Men , hvis enheden er uden for rækkevidde med det medfølgende USB- kabel skal du have en forlængerledning . Der er et par faktorer , som kan have en indvirkning på din USB-forlængerledning , herunder den længde du har brug for , hvilken type USB- kabel og hvilken slags USB -adapter ende er du nødt til at bruge

Du skal bruge:
USB forlængerkabel kabel .
Målebånd .


1 .
Mål afstanden mellem computeren og den hardware , du vil tilslutte. Dette medvirker til at bestemme længden af USB-forlængerkabel , skal du købe .
2 .
Beslut om du ønsker at tilslutte forlængerledning direkte til havnene på den hardware og computeren , eller hvis du ønsker at sætte den ind i kablet , der følger med hardwaren . Dette vil afgøre, hvilken type stik du har brug for forlængerledningen.
3 .
Kig på den faktiske USB- portene på computeren og hardwaren , eller den frie ende af USB- kablet du vil bruge med endelsen . Der er A- og B-typen USB-kabler . De mest anvendte Otten er et USB-kabel . Havnen på dette kabel er rektangulært og handler om 1/2-inch bredt . Type B ligner en firkantet stik og er ca 1/3-inch tommer tyk . Identificer enderne af dine eksisterende USB -porte for at sikre, at du vælger den korrekte forlængerledningen.
4 .
Find en forlængerledning , der har en mandlig stik i begge ender . Den mandlige stikket er sat ind i USB- porten . Du har brug for denne form for forlængerledning til at slutte den direkte til computeren og hardware .
5 .
Se efter en forlængerledning , der har en kvindelig ende og en mandlig ende . Dette er , hvis du planlægger at bruge kablet allerede , plus forlængerkabel . Det medfølgende kabel sættes i USB- porten på hardware og den anden ende af kablet sættes i den kvindelige enden af forlængerledningen. Du kan derefter sætte den mandlige ende af forlængerledningen til USB-porten på computeren .


Previous:ulemper ved at bruge bærbare computere Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change