hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-08

Der er mange beslutninger , som du vil gøre i dit liv . Nogle af dem er store livsændrende beslutninger og andre er nemmere beslutninger . Pointen er , træffe beslutninger om alt er normalt en temmelig hård proces, og du bør sikre, at du kender årsagerne til, hvorfor du vælger det valg du gjorde . Hjælp dig selv beslutte, om du skal vælge en bærbar eller stationær og hvorfor den pågældende computer valget var det rigtige for dig

Du skal bruge:
kendskab til en computer


1
.
Først skal du beslutte hvad computeren er mere bekvemt for din livsstil . Har du planer om at bruge computeren til rejser eller er computeren kommer til at bo i dit kontor derhjemme ? Hvis du planlægger at rejse til skole eller arbejde med din computer, så en bærbar computer er det rigtige valg for dig . Hvis du ikke ønsker at rejse med din computer på alle , så en stationær er den rigtige beslutning .
2 .
Næste , finde ud af hvor meget du vil bruge på din computer . En desktop er mere overkommelig end en bærbar computer , da bærbare computere er nyere . Hvis du ikke har mange penge at bruge på en ny computer så en stationær er det rigtige valg .
3 .
Efter at finde ud af , om der er en måde at tilslutte din computer i , hvis du er på rejse. Hvis du er på en restaurant eller café og ønsker at bruge din bærbare computer og derefter skal du enten bruge en fuld batteri eller en måde at tilslutte din computer i. Hvis du ikke har en måde at tilslutte din bærbare så du måske ønsker at tænke over købe et ekstra batteri til din nye computer .
4 .
Endelig har planer om at vide, hvad essentielle du har brug for din computer . Hvis du vælger en bærbar computer , du har alt, hvad der er bygget direkte ind i computeren . En desktop er lidt mere kompliceret , som du har brug for en skærm , tastatur , mus etc.


Previous:hvordan man kan slette dine digitale fodspor Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change