hvordan man konfigurerer en Comcast modem

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-28

Efter en Comcast repræsentant opstiller kabel service på dit hjem , kan du bruge de elementer, han giver dig , herunder Ethernet -kabel , USB kabel og installations-cd , for at gøre din computer Comcast-kompatible . Det kan tage lidt tid at oprette alle de komponenter , men så afsat en time eller to for modemet setup

Du skal bruge: .
Koaksialkabel
Ethernet-kabel .
USB -adapter .
Comcast installations-cd'en .
Comcast modem .
Modem ledning .

Modemopsætning


1 .
Slut den ene ende af kablet til et kabel i væggen. Tilslut den anden ende af kablet havnen , som ligger på bagsiden af Comcast modem . Sno ende rundt, indtil det er helt tæt .
2 .
Sæt netledningen i en stikkontakt . Sæt den anden ende i porten , som ligger på bagsiden af modemet . Hvis modemet har en afbryderknap , tryk den ind.
3 .
Sæt ende af Ethernet -kablet i Ethernet -porten , der er beliggende på bagsiden af Comcast modem . Sæt den anden ende i Ethernet -porten i processoren , som ligger på bagsiden af computeren i nærheden af USB -porte .
4 .
Sæt Ethernet installations-cd'en . Følg vejledningen på cd'en for at installere Ethernet chauffør . Afslut programmet efter installation .
5 .
Sæt firkantede ende af USB- adapteren i USB- porten på bagsiden af Comcast modem . Sæt den rektangulære ende af USB- adapteren i en ledig USB -port på computeren .

Installation CD


1 .
Sæt Comcast Cable Modem installationsCD . Et pop-up installationsskærm vil lancere . Tryk "Næste" og svare " Ja " på spørgsmål om installationen .
2 .
På skærmbilledet med licensaftalen , vælg " Accepter "nederst på skærmen . Klik på " Næste ".
3 .
På næste skærmbillede , skal du skrive i ethvert navn i " Brugernavn " tekstfeltet . Indtast en adgangskode i " Password " tekstfeltet . Klik på " Næste ".
4 .
Installationen vil begynde . Hvis den er færdig , klik på " Finish ". Hvis den siger, at det mislykkedes , skal du afslutte programmet, skal du genstarte den og gå gennem trinene igen . Hvis det stadig er i stand til at starte installationen , skal du ringe Comcast 's tekniske support for yderligere hjælp .


Previous:hvordan man punkt trådløs lan antenner Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change