hvordan man opbygger en dos baseret computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-28

Opbygning af din egen computer kan være en berigende oplevelse . Mens næsten alle operativsystemer oprettet i dag benytter en grafisk brugergrænseflade , er det stadig muligt at skabe en computer til at køre en tekst-baseret operativsystem som DOS . Det kan spare dig nogle penge på din bygge , da du ikke vil kræve så meget systemets hukommelse eller et dyrt grafikkort , som det kræves for at nyde alle de funktioner i Windows Vista og 7

Du skal bruge: .
Computer sag .
Bundkort .
Processor.
Strømforsyning .
RAM .
Optiske drev.
Harddisk .
Diskettedrev .
MS-DOS boot disk .


1 .
Skru bundkortet i computeren sag ved at montere det, så hullerne på bundkortet linje med huller i sagen , anbringe den på plads med skruer , der følger med computeren sag .
2 .
Installer processoren ved at placere det i processoren slot og låse den lille metalhåndtag på bundkortet for at holde det holdes på plads . Installer køleplade , der fulgte med din processor i henhold til anvisningerne medtaget for din specifikke model .
3 .
Sæt RAM i computeren ved at trykke den helt ind i RAM slots er placeret i nærheden af processoren havnen . Lås hver pind på plads ved at flytte den lille låsebeslag på hver side af stokken .
4 .
Skru harddisken i holderen bugten placeret på forsiden af sagen og sætte det i bundkortet ved hjælp af enten en IDE- eller SATA kabel ( afhængigt af din valgte harddisk ) .
5 .
Skru det optiske drev ind montere bugten placeret foran toppen af sagen og slutte den til bundkortet ved hjælp af enten en IDE- eller SATA kabel ( afhængigt af din valgte optiske drev ) .
6 .
Placer diskettedrev i computeren ( mellem harddisken og det optiske drev ) og tilslut den til bundkortet ved hjælp af IDE- kablet .
7 .
Sæt strømforsyningen ind i sagen og forbinde alle de systemkomponenter i henhold til anvisningerne , der fulgte med dit bundkort .
8 .
Sæt boot disk i diskettedrevet og starte computeren . Tryk på en vilkårlig tast, når indiceret at starte fra disken og belastning i DOS . Du har nu en arbejdsgruppe DOS -baseret computer .


Previous:hvordan man kan lave den video skærmopløsning på vinduer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change