hvordan man opbygger en rolig kompakt pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-17

Hvis du vil have hastighed , ydeevne og værdi , bygge din egen computer kan være en udmærket måde at få alle tre . Hvis du er en erfaren computerbruger , som er komfortabel med at opgradere din egen computer , skal du være i stand til at bygge din egen computer op fra bunden uden alt for meget besvær . Opbygning af en kompakt PC er et godt valg , især hvis du er presset for plads

Du skal bruge: .
Compact PC kabinet
Bundkort .
Hukommelse .
Harddisk .
DVD -brænder .


1 .
Køb en kvalitets kompakt sag med masser af ventilation slots til din computer . Jo mere ventilation din sag får køligere det vil køre , og den roligere bliver det .
2 .
Vælg et bundkort med en dual-core processor . Den dual-core processor vil gøre det muligt for computeren at køre mere effektivt , og denne effektivitet vil hjælpe med at holde støjen på et minimum .
3 .
Installer så meget hukommelse som computerens bundkort kan håndtere . Når man bygger en computer er det bedre at max ud hukommelsen fra starten end at gå tilbage og tilføje hukommelse senere . En kompakt sag vil blive sværere at arbejde i på grund af sin lille størrelse , så det giver mening at minimere behovet for fremtidige opgraderinger ved at maksimere hukommelseskapacitet .
4 .
Vælg den største harddisk du har råd til . En kompakt sag vil kun tillade dig at tilføje et eller to drev , så det er vigtigt at vælge det drev med den højeste kapacitet . Slut harddisken til bundkortet ved hjælp af SATA eller IDE -kabel og fastgøre den til drevbåsen med skruer . Sørg for, at disse skruer sidder ordentligt fast.
5 .
Vælg en kvalitet dvd-brænder til din nye computer . Priserne på selv øverste ende Blu-ray DVD -brændere er faldet ganske lidt , så du kan få råd til en top kvalitet brænder . Sørg for , at brænderen er sikkert på plads , og at alle kabler er sikker .


Previous:hvordan man opbygger en musikindspilninger computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change