hvordan man punkt trådløs lan antenner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Peger antennerne af dit trådløse LAN- kort er en meget vigtig proces, der skal gøres ordentligt , for at din computer til præcist og hurtigt afhente en internet -signal . Antennerne på dit trådløse LAN kort afhente det trådløse signal og sende de nødvendige oplysninger til din harddisk for at give mulighed for tilslutning , der skal foretages . Mens peger dem i den rigtige retning kan lyde svært , er det faktisk ganske simpelt

Du skal bruge: .
Computer
Trådløst LAN -kort .


1 .
Find og fjern det trådløse LAN- kort dækslet og skru det ved hjælp af en præcision skruetrækker . Precision skruetrækker sæt kan findes på ethvert lokale hardware eller computer elektronik butikker . Den dækslet er normalt placeret i nederste eller øverste venstre hjørne i bunden af din computer . ( Den placering vil variere afhængigt af producenten . ) For at fjerne kortet , tryk forsigtigt udad på bedriften klip på ydersiden af kortet for at frigøre kortet . Når du hører en klikkende lyd , og kortet springer ud af stedet , forsigtigt fjerne det , og læg den til side af computeren .
2 .
Undersøg det trådløse LAN- kortet og finde de to antenner . Du vil bemærke , at en af de antenner er sort og den anden er grå . Den sorte ledning vil lægge til guld stik, som er længst borte fra kanten af kortet . Den grå antenne vil oprette forbindelse til guldet stik, der er tættest på hjørnet af kortet .
3 .
point for hver af de antennerne væk fra det trådløse LAN- kort , når de er blevet tilsluttet deres respektive holdninger . Pege antennerne udad på en 90- graders vinkel til kortet og mod den ydre bærbare kabinet vil sikre optimale tilslutningsmuligheder til din computer .
4 .
Tryk trådløse kort ned i det trådløse LAN- kort segment , indtil det klikker på plads . Sæt dækslet til det trådløse LAN -kortet på bagsiden af din computer ved hjælp af skruetrækker .

gode råd og advarsler


  • altid jorde dig selv ved hjælp af metal -porte på bagsiden af den bærbare computer , før du håndterer interne computer hardware . Undladelse af at gøre dette kan resultere i din krop genererer statisk elektricitet , som kan forårsage hardware til at mislykkes .


  • Previous:hvordan man kan skifte vinduer opstart grafik Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change