typer af edb- papir

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-06

Der er mange typer af edb- papir for at vælge fra . Afhængigt af hvilken type printer du har, og det projekt, du arbejder på , skal du bruge en bestemt type papir . Computer papir kan købes på kontoret levering butikker og nogle rabat varehuse . Computer papiret kommer i særlige typer og forskellige kvaliteter i vægt og lysstyrke . Genoptage eller specialpapir kan udskrives på i genfindes, eller andre projekter .

Economy

Økonomi trykpapir er normalt den billigste papirtype til rådighed . Det kan bruges med mange printer typer . Økonomi papir anbefales ikke til erhverv udskrivning eller trykning farve inkjet eller laser printere . Denne type papir er bedst til brug med børn eller bare rundt i hjemmet .

Kopier

Kopier papir er lavet for bedste brug i en sort og hvid kopimaskine . Det betyder ikke håndtere farveprint godt og virker ikke godt med laserprintere . Kopipapir kan være lidt dyrere end økonomi papir .

Laser

Laser papir er lavet specielt til at håndtere den termiske trykning af en laserprinter . Det er lidt dyrere end andre typer papir, men det giver det bedste resultat med en farve eller sort og hvid laserprinter . Dette papir kan bruges i en inkjet- printer, men vil ikke give de bedste resultater .

Inkjet

Inkjet papir er lavet til præstationer i inkjet printere. Inkjet papir er erhvervslivets kvalitet og kan anvendes til kvalitet farveprint . Inkjet papir er ikke egnet til udskrivning med en laserprinter . Denne type papir er dyrere end kopiere eller økonomi papir .

Genoptag eller Specialty

Genoptag og specialpapir er nyttige til udskrivning forskellige projekter . Genoptag , invitation , farvet , fortrykt og bølge papirer er alle typer af projekter papirer . Disse papirtyper normalt kommer med en konsistens og er tykkere end normalt papir . Pakken angiver , hvilken type printer det papir vil virke bedst med .

Vægt og Lysstyrke

Vægten og lysstyrken af hver type papir bør overvejes afhængigt af hvad du vil udskrive . Jo højere tal for lysstyrken , jo lysere hvide papiret er . Ligeledes , jo højere tal for vægt , jo tykkere papiret er .


Previous:hvordan man bruger magicjack dvaletilstand på en mac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change