ulemper ved at bruge bærbare computere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-30

Der er nogle gode grunde til at bruge en bærbar computer . Bærbare computere er trendy , bærbare og små . Dyrere modeller kan endda konkurrere med computerkraft store stationære computere. Men disse fordele kan undertiden komme med ulemper . Overveje, hvor og hvordan du planlægger at bruge en bærbar computer , før du bruger en . Det kan være tilfældet, at en bærbar computer ikke er den rigtige computer til dig .

Højere omkostninger

Bærbare computere er dyrere end desktops lige computerkraft . Da fabrikanterne konstruerer laptops med bærbarhed og størrelse i tankerne , har en bærbar computer komponenter at være mindre og lettere end de ville være i desktops . Også de stramme kvartaler inde i en bærbar computer sag foretage ventilation et problem , tvinger producenterne til at udvikle lav-varme komponenter . Disse ekstra niveauer af komponent specialisering gøre laptops dyrere at bygge end desktops , og derfor dyrere at købe .

Svært at opgradere

Opgradering fleste desktops er betydeligt nemmere og billigere end at opgradere bærbare computere. Desktop producenterne typisk omfatter mange udvidelsespladser med henblik på at imødekomme nye teknologier . Men laptop fabrikanter kan ikke levere disse på grund af de strenge designkrav til bærbare computere. Også på grund af det mindre marked for bærbare opgraderinger , er der ikke så mange billige dele til rådighed , som der er for desktops .

Ulemper ved Overførsel

Under en lille og transportabel laptop kan være en god ting i visse situationer , men det kan også føre til nogle ulemper . Hvis du medbringer din bærbare computer rundt , du er mere tilbøjelige til at droppe det uheld , forlægge den eller få den stjålet fra dig . Mens ordentlig pleje og opmærksomhed vil hjælpe dig med at undgå disse problemer det meste af tiden , det tager blot et øjebliks manglende dømmekraft , og du kan ende med at skade eller mister din bærbare computer .

Note-tager ulemper

Mange studerende forsøg at bruge bærbare computere til notatskrivning , men der er nogle ulemper , som bærbare computere har i forhold til håndskrift eller optagelse . For eksempel har nogle professorer ikke tillade studerende at bruge bærbare computere i klassen , fordi clacking af nøglerne kan distrahere andre studerende . En anden ulempe er den relative vanskeligt hurtigt tegne diagrammer og tal på en bærbar computer . Endelig er tilgængeligheden af kontrol e-mail eller gå online med en bærbar computer , mens i klassen eller studere , kan være distraherende.


Previous:gøre ram chips er nødt til at blive installeret i orden? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change