Compaq Presario batteri fjernelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-06

Compaq og HP batterier på grund af nu ejet af samme selskab , har mange ligheder inklusive batteri placering, hvor du kan fjerne og udskifte batteriet . Dette kan grænsen på medium vanskeligheder på grund af den bærbare 's bygge , men kan gøres på få sekunder

finde den Batteri

Batteriet vil blive placeret i bunden af maskinen nærmest , hvor skærmen er gemt . Hvis du bemærker , er der ingen håndtag eller indikatorer på selve batteriet til at vise , hvordan man fjerner det .

Release Switch

Der er en lille tap er placeret ved siden af din WiFi- kort , der udløser batteriet fra rummet . Det er en lille vippekontakt , som bliver nødt til at blive afholdt for at frigøre batteriet . Hvis batteriet pinde eller vil ikke komme ud , skal du bruge en lille skruetrækker til at skubbe den ud af sin plads , men sørg for , at stikket trækkes ud , så du ikke chok selv . Når det er ude , vil du bemærke , at der er to klip , der holdt det på plads . Når du trykker på vippekontakten , de frigiver deres greb om indsætter af batteriet , så du kan trække den ud .


Previous:hvad er filtypen ds ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change