Hvordan opretter jeg en boot partition på en USB-drev ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-23

Siden starten i 2000 , har USB flash memory drev eller tommelfinger drev bliver vildt populære . Det tog ikke lang tid før producenter af bundkort bygget i stand til at starte en computer via en tommelfinger drev . At være i stand til at starte en pc via en USB-nøgle har mange fordele og stort set ingen ulemper ved notat

Backup

Der er mange forskellige midler og metoder online for at skabe en bootbar USB-nøgle . De fleste af disse involverer formatering af tommelfinger drev. Så før du gør noget andet , foreslås det , at du sikkerhedskopierer alle og alle data på den tommelfinger drev, du ønsker at gøre bootable . Hvis du glemmer at gøre dette , vil du uigenkaldeligt miste nogen , og alle data , du havde gemt .

Formål

Før der træffes beslutning om , hvilken rute du ønsker at tage med at gøre din tommelfinger drev bootbar beslutte præcis , hvad det er du ønsker at opnå med at kunne starte op via USB . Vil du være at gøre et drev fyldt med diagnosticere og reparere ? Har du brug for at starte på en forudinstalleret miljø ? Søger du at være i stand til at starte pc'en og installere en hel OS fra tommelfinger drev ? Hver af disse muligheder kræver en anden type setup og forskellige filer til opsætningen . Det er også dikterer størrelsen af de tommelfinger drev , du vil bruge .

Software og Partitionering

I sidste ende , en partition er virkelig bare en del af disken . Tommelfinger drev kommer forudformateret som en enkelt nonactive FAT32 -partition i fuld størrelse af drevet , såsom 4GB , 8GB eller 16GB . Så der opstår en bootable partition på en USB- drev er virkelig bare et spørgsmål om at gøre drevet aktive og installere den korrekte boot filerne på den rigtige måde . Hver hjælpeprogram til rådighed , der gør din tommelfinger drev bootbar er i virkeligheden at skabe en boot- partition ved at slette de gamle partition , genskabe det som en aktiv partition og derefter installere de nødvendige opstartsfiler .


Previous:ulemperne ved quad core processorer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change