Sådan kører min stationære computer fra et bilbatteri

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-26

Mængden af elektronisk udstyr til rådighed i disse dage er overvældende , og mængden af tid, vi tilbringer bruge dem synes at stige eksponentielt hvert år . Der er mere og mere grund til at ønske at være i stand til at sætte din personlige enheder i en stikkontakt i din bil eller RV

Du skal bruge: .
Bil batteri ( helst i køretøjet )
. Automotive inverter .
Desktop computer .
Monitor .
Tastatur .
Mus .


1 .
Strømforsyningen på din computer , eller i manualen , den maksimale effekt lodtrækningen om din computer i watt finde . Find de samme oplysninger for din skærm . Tilføj disse tal sammen , sammen med kravene til strømforsyning af nogen enheder, du absolut skal have sat i. Dette er dit samlede maksimale effekt trække i watt .
2 .
Head til din lokale elektronik butik til at se på deres biler invertere . Find en der svarer til eller overskrider dine maksimal samlet uafgjort . Hvis det er muligt forsøge at finde en , der sættes i bilens 12- volts stikkontakt , AKA cigarettænderen . Hvis dette viser sig umuligt , så bliver du nødt til at installere en af de større versioner .
3 .
Start din bil . Nogle biler kræver at bilen skal køre at drage betydelig magt , og i hvert fald du ikke ønsker at tømme batteriet under test . Sæt din inverter til 12 volt stikkontakten , og sæt derefter din computer til afsætningen på de inverteren .
4 .
Tænd edb-systemet på . Forudsat nok strøm kommer fra batteriet til frekvensomformeren og frekvensomformeren til din computer , bør du have en fungerende computer ! Hvis ikke , recheck dine beregninger for maksimal effekt behov , og tjek sikring til bilens cigarettænder . Husk , du muligvis specielt installere en større magt konverter , hvis cigaret lighter adapter versioner er utilstrækkelige .
5 .
Det er let at dræne dit batteri på denne måde , så sørg for at holde din Batteriet oplades ved at starte din bil hver så ofte .
6 .
Forudsat du har en stand-alone bilens batteri , der er fuldt opladet , kan du midlertidigt magten en computer på samme måde . Hoved ned til din lokale Radio Shack og få en 12- volts stikkontakt . Dette kan knyttes til batteriet pr sine instrukser , og frekvensomformeren kan sættes ind i beholderen . Alternativt kan du tilslutte en mere kraftfuld inverter til batteriet direkte , men husk på, at et batteri ikke er tilsluttet en afgiftsordning vil i sidste ende løbe helt . Det er ikke godt for batterilevetid .


Previous:hvordan man kan ændre den interne trådløse i en acer bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change