blank vs matte bærbar skærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-07

Når du køber en bærbar computer , du overveje sin computerkraft , opbevaring og vægt . Du må ikke have overvejet skærmen opad . Der findes forskellige typer af display overflader : . blanke og matte

Hvad er forskellen ?

En blank skærmens overflade er normalt billigere , fordi materialet naturligt produceret med en skinnende og jævn overflade . En mat skærm flade kan være anti-refleks eller polariseret , så det kan kun ses i en bestemt vinkel . En Privacy Screen normalt koster mest at producere . Det er udråbt som en værdifuld privatliv funktion .

blank overflade Fordele

Glossy skærme har en skarpere udseende og giver bedre kontrast . Dette synes at gøre det nemmere at fortælle lignende farver fra hinanden . Det lys fra skærmen passerer gennem den blanke overflade uforstyrret .

mat overflade Fordele

En mat eller " anti-glare " overflade alle , men eliminerer reflekser , der kan sløre displayet. En byttehandel med denne funktion er , hvordan nogle lys absorberes af overfladen selv . Mat skærme kan dæmpe lysere farver og dunkle mørkere farver . Nogle anti-glare overflade kan forårsage skærme med høj opløsning til at se lidt sløret.

matskive 's polariseret Surface

En Privacy Screen " polariserer " lyset der kommer fra skærmen , ofte ledsaget af en anti -refleks overflade . Det lys, der kommer fra skærmen absorberes , og brydes kun være synlig i et snævert synsfelt . Ulempen ved denne metode er, at en vis mængde lys er absorberet, hvilket reducerer den samlede lysstyrke og farve intensitet i displayet .

Konklusioner

Når det kommer til overfladen af den bærbare computer skærmen , er der ikke en bedste valg for alle mennesker . Det er klart, at mange mennesker værdsætter skarpere billeder og klarere farver på glittet skærme , mens mange andre mennesker værdsætter blænding-reduktion og beskyttelse af privatlivets fred , som tilbydes af andre skærmen overflader . Denne artikel har til formål at informere dig om at gøre den bedste beslutning , der passer dine præferencer .


Previous:hvordan man åbner mappen ejendomme på en mac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change