cd boot information

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-26

Opstart af en CD er en metode til at instruere computeren til at starte fra en cd i stedet for fra en intern lagerenhed som en harddisk . Mens trin i denne proces er ligetil , kan du støde på nogle særheder

Opstart Basics

Som standard , en standard computer . er indstillet til at ignorere enhver opstart oplysninger om en cd , der er i cd /dvd -drevet , når computeren starter op . Det vil gå direkte til opstart fra harddisken .

Inddragelse af Boot CD

For at ændre denne adfærd , skal du få adgang til computerens BIOS ( basic input /output system ) indstillinger . Du trykker på en bestemt tast på tastaturet under opstart . Hvilken nøgle det er , afhænger af computerproducenten.

Ændring Boot Order

Sejlads på BIOS også varierer fra producenten, men du er på udkig efter en liste af boot enheder . At genstarte computeren , skal du ændre den første boot -enhed til din cd -drev , skal du gemme dine nye indstillinger og afslut BIOS .

Performance

Da en cd /dvd- drev fungerer meget langsommere end en harddisk , vil det tage længere tid at installere data , der er på boot CD .

Oprettelse af en Boot CD

Du kan oprette en boot -cd ved at brænde en " ISO billede " på det . Ud med software at installere , kan du få diagnostisk software . Disse værktøjer er populære for fejlfinding en fejlbehæftet harddisk .


Previous:hvad er de skridt til at opgradere en bios ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change