den bedste måde til at bakke op et system

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-23

Hvis du ikke sikkerhedskopiere din computer , kan du miste dine vigtigste filer , hvis din computer går ned . Når folk ikke sikkerhedskopiere deres filer , er det som regel fordi de ikke ved hvor man skal begynde . At forstå, hvad dine muligheder er, vil hjælpe dig har et sted at starte . Heldigvis er der tre nemme muligheder til sikkerhedskopiering af din computer system

Ekstern Drive

Eksterne drev er en mulighed for at bakke op din computer system . De kommer med software, der gør det nemt at kopiere filer fra din computer til det eksterne drev . Også for de fleste drev du bare trykke på en knap på enten den eksterne drev eller på skrivebordet for at starte automatisk at sikkerhedskopiere dit system . Desuden har nogle eksterne drev såsom Seagate Free Agent Pro Series en web- grænseflade , som giver dig adgang til de filer fra enhver internet-adgang computer .

Online

Online løsninger er en anden populær måde at sikkerhedskopiere dine edb-system . Disse er fordelagtige , fordi du kan få adgang til dem når som helst fra nogen Internet-adgang computer . To online servicemuligheder er Mozy og Dueslag . Begge giver dig med software til din computer , som de kan bruge til at synkronisere dine filer . Men i modsætning til Mozy , har Dueslag den yderligere fordel af muligheden for at synkronisere alle filer i din Dueslag mappe med din iPhone og et ubegrænset antal computere . Begge tjenester tilbyder op til 2 GB lagerplads gratis , før du ville have til at opgradere til deres premium-versioner . En sidste grund til at bruge en online- løsning er, at dine filer er fuldstændig beskyttet, fordi de er off-site .

USB Flash Drive

I fortiden var flash -drev bruges til at transportere og opbevare vigtige filer . Men der er nu flash-drev lavet specielt til at sikkerhedskopiere din computer system . Et eksempel på denne type af flash -drev er Ultra Backup linje flash -drev fra Sandisk . Der er to trin til at bruge en flash -drev lavet til backup . Først skal du installere den software, der leveres med den til din computer . Sekund , du sætter i flashdrevet til en USB- port , og tryk derefter på ryggen op knappen på flash- drev. Dette vil signalere din computer til at begynde at sikkerhedskopiere dine filer . Når sikkerhedskopieringen er færdig, kan du gemme flashdrevet off-site til opbevaring . En ting at huske på med en backup USB -flashdrev er, at hvis du har en masse grafik-intensive filer eller musik du måske brug for mere end én til at bakke op alt .


Previous:hvordan man kan slette harddiske Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change