en tutorial til pc disk skuffe reparation

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Det optiske drev er en vigtig del af din computer , uden adgang til cd-eller dvd-drev , kan du blive i stand til at installere nye programmer på din computer . Du vil også være i stand til backup vigtige filer til en cd eller dvd --- få det optiske drev fast bør være en høj prioritet

Tjek Bakke Operation

Når din disk bakken handler først op lyt til lyden af cd-eller dvd- spinning op . Hvis pc'en disken bakken er strøm , bør du være i stand til at opdage lyden af cd eller dvd i drevet spinning . Under denne proces computeren vil forsøge at læse oplysningerne på disken , og du kan høre en høj snurrende lyd , mens dette sker . Hvis du ikke kan høre en snurrende lyd i drevet kan ikke være at få magt .

Bakken Release

Hvis skuffen udgivelse på din disk bakken er i drift , skal du trykke på knappen og lade disken for at skubbe . Check disken omhyggeligt for snavs og ridser . Hvis der er snavs på bunden af disken , grundigt ren med vinduespudser og en tør klud . Tør fra midten og ud , aldrig tør disken i en cirkulær bevægelse . Sæt forsigtigt cd'en eller dvd tilbage i skuffen og lytte til, at det spin op . Hvis disken stadig ikke læses prøve en anden disk .

Hvis disken skuffen ikke åbnes på alle , bruge en lommelygte til at finde den manuelle bypass . Denne manual bypass vil være et lille hul , typisk placeret under bakken og tæt på bakken udløserknappen . Når du har fundet hullet , unbend en papirclips og omhyggeligt sætte det ind i hullet . Dette vil medføre, at bakken for at skubbe , og du kan fortsætte din fejlfinding derfra . Nogle gange , hvis en disk ikke kan læses , vil det låse op på disken bakken , og du vil ikke være i stand til at operere i skuffen igen, før du bruger bypass hullet for at fjerne den dårlige disk .

Tjek Strømkabler

Hvis disken skuffen stadig ikke fungerer , kan der være et problem med strømmen går til enheden . At kontrollere strømkabler lukke computeren ned , fjern netledningen og finde sagen udløseren . Træk i sagen udløseren og fjern dækslet fra computeren . Hvis din PC er designet til at sidde fladt på bordet , er dette greb sikkert placeret på toppen af enheden . Hvis du har et tårn-stil pc tilfældet udløserhåndtag skal være på siden.

Find bagsiden af cd- eller dvd-drevet og se til strømkablet , der kører ind i enheden . Hvis strømkablet synes at være løst , skal du fjerne det helt og derefter genindsætter det. Check strøm ved at dreje din computer på og rammer bakken udløserknappen . Hvis skuffen skubbes ud , når du trykker på knappen , du kender , at strømmen er god . Hvis skuffen stadig ikke virker , lukke computeren og find strømforsyning i det bageste hjørne af sagen . Kigge efter en anden strømkabel og køre , at kablet til bagsiden af det optiske drev for at give det den strøm, den behøver .


Previous:hvordan man kan konvertere et USB-flash til en bærbar drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change