farveindstillinger til MacBooks

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

Stick med de grundlæggende MacBook eller en af dens storebrødre , MacBook Pro eller MacBook Air , og den udvendige farvevalg vil forblive netop det --- grundlæggende . Hvid og sort og sølv af MacBook Air er alle , at Apple tilbyder. Ikke at bekymre sig , der er producenter , som har besluttet at udfylde de tomme udseendet af MacBook med nogle farver .

Cover sag

Tilføj farve ved at placere en beskyttende hylster over hele MacBook . Designet til at være let og tyndt , ligesom MacBook selv, kan det hårde plast skaller findes i klar , pink , blå , aqua , grøn , lilla , rød og træ korn . Sørg for, at den ene købte vil passe størrelse og produktet af MacBook er dækket . Nogle sager er gennemskinnelig , så farven til play off den originale bærbare farve . Finish kan blank eller satin ( mat ) . MacBook passer ind i sagen, og holdes på plads , så sagen ikke behøver at blive fjernet for at bruge den bærbare computer . Sager er lavet af en række forskellige producenter.

Tilføj A Skin

Den billigste farve mulighed for en MacBook er køb af en ny " hud " eller farve lag anvendt på det ydre af den bærbare computer . Kendt som " MacStyles " den " skind " farve vinyl plader, har en række " cut-out " design i en række farver . Skindene skræl ret off og er så tynde de synes at være malet på ydersiden af MacBook . Den yderligere fordel er, at de beskytter den bærbare computer dække fra ridser og slitage . Grundlæggende stilarter løbe 19,95 dollar , MacTatts starter ved $ 29 . 95 og MacAccents er mindre billeder i stedet for fuld størrelse skind starter ved $ 1,95. Klar MacStyle skind beskytte og give den originale farve for at vise igennem. Besøg MacStyle hjemmeside for mere information . Et link er fastsat i afsnittet Ressourcer i denne artikel .

Extend farvevalg

Lad Colorware ændre farven på en MacBook med en proprietær kradsefast plastbeklaedning kaldet X2 . Tilmeld dig en gratis Colorware web konto for at se farven muligheder --- et udvalg af standard farve faste stoffer , metalfarver eller perle i en blank finish eller faste stoffer og metalliske i en softouch finish . Tilpassede farver er specificeret i en merpris ved at vælge en Pantone PMS farve nummer . Kontakt Colorware for corporate branding muligheder og andre farvematch muligheder . Købe MacBook bærbare direkte fra Colorware og modtage en begrænset garanti . Brug " Send I Mine ", og har Colorware tilføje farve til en eksisterende element . Colorware programmer er en engangs- begivenhed --- en ny farve ikke kan anvendes over dem .


Previous:hvordan man kan kopiere e-mailede billeder til en cd Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change