hvad betyder . img filtypenavnet betyde ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-05

Den. IMG filtypenavn bruges til tre formål . Den primære er at gemme et "øjebliksbillede " af en disk , men det er også brugt af Garmin GPS -enheder , og nogle fotoredigering programmer som en visuel filformat

. IMG Basics

. IMG filer er ofte udvindes indholdet af en cd eller dvd , og kan brændes over på en tom disk til at genskabe den oprindelige . De er også undertiden arkiverede indholdet af en hel harddisk og bruges til at lave backup af dine data .

Format Evolution

sådan en . IMG fil blev sædvanligvis set i Apple Macintosh-styresystemet. Siden indførelsen af OS X , har det imidlertid blevet erstattet af . DMG filtypen .

Brug en . IMG fil andetsteds

I Windows og Linux , kan man normalt bruge en . IMG fil ved at ændre sin udvidelse til . ISO og visning filen med software som InfraRecorder eller ImgBurn .

Andre . IMG anvendelser

Denne udvidelse er også brugt af Garmin GPS ( Global Positioning System ) -enheder. I denne sammenhæng indeholder en . IMG fil en lang række kort-relaterede data som gadenavne og steder af interesse .

sjældne tilfælde

I sjældne tilfælde henviser dette filtypenavn til et billedformat , der anvendes af grafisk miljø Manager , en gammel interface , der anvendes til Atari ST computere .


Previous:hvordan man får et SD-kort id Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change