hvad er en bærbar tracker pad ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-03

En bærbar computer tracker pad , også kendt som et pegefelt eller touchpad , er en input- enhed , der simulerer de aktiviteter, en computermus ( det vil normalt have mus knapper i nærheden ) . Enheden kan udføre flere unikke funktioner

Identifikation

En bærbar computer pegefeltet er et rektangulært-formet området under tastaturet . Mac trackpads har normalt en fysisk muse knap , mens PC trackpads har typisk to .

Funktion

I stedet for at flytte en mus , du flytte spidsen af din finger på puden til at flytte hurtigt på skærmen . Trykke på et ikon på skrivebordet , vil markere den, og trykke to gange, vil åbne en mappe .

funktioner

MacBook Pro touchpad detekterer tilstedeværelsen af flere fingre og udfører forskellige funktioner baseret på antallet af fingre på puden og hvilken retning bevæger fingrene sig . Du kan skifte mellem programmer , højre-klik, skal du rulle op og ned , eller krympe og udvide billeder .

Rulning

Mange nyere trackpads bruge højre kant og nederste kant til at rulle . Du skal bare trække fingeren op og ned i højre side for at rulle gennem et dokument eller en webside .

Hot Spots

Nogle touchpads kan registrere kontakt med bestemte hjørner af puden og åbne en forudvalgt program , når du trykker der .


Previous:hvordan du udskriver en 5x7 foto på 4x6 papir Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change