hvad er filtypen ds ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-06

Scannere er en type hardware perifer , der giver brugerne mulighed for at importere billeder eller tekst fra en papirkilde i en computer . En række af filer er forbundet med brugen af scannere , herunder ds filer

Identifikation

En fil med det . ds filtypenavn er kendt som en TWAIN datakilde fil.

Funktion

En fil med . ds filtypenavn indeholder instruktioner , som computeren bruger til at kommunikere med en scanner for at kunne modtage emner, som du har scannet . Når vejledningen er brug af din computer, . ds udvidelse gør det muligt at fil, der skal hurtigt findes .

funktioner

DS -filer bruges kun med scannere , der bruger TWAIN , en type teknologi standard, der bruges af mange typer af scannere . Navnet TWAIN kommer fra udtrykket " aldrig de to mødes "skrevet af Rudyard Kipling og blev givet til den teknologi, fordi forud for sin udvikling, ved hjælp af scannere ofte resulterede i fejl , forklarer den TWAIN Working Group .

systemer og programmer

TWAIN teknologi og . ds filer virker kun på Windows og Mac OS -computere . En række scanningssoftwaren programmer har . ds gemt blandt deres program -filer, herunder Adobe Photoshop CS4 .

Overvejelser

Da filen er nødvendig for din computer og scanner til at fungere ordentligt , aldrig slette en . ds fil fra din computer .


Previous:hvordan man tilslutte en anden skærm til min pc Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change