hvad man skal gøre , når computeren tændes , men skærmen lyser ikke

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-05

Det er altid oprørende at tænde computeren, men har ingen skærm . Det er også endnu sværere at få til at finde ud af , hvad der præcist er galt med den computer efter at have besluttet , at der er noget galt med enten skærmen , computeren eller eventuelt begge dele. Mens der er en million muligheder, som kunne være den skyldige , er der altid et par trin til fejlfinding med til at starte

løs forbindelse

Tjek alle tilslutninger løbe ind i skærmen . Nogle gange kan en stikkontakt kan komme løs fra de mindste bevægelser og orlov nul strøm til skærmen . Hvis det er stramt , skal du kontrollere de andre netledningen er sluttet til en stikkontakt , og også sørge for , at stikkontakten virker . Mest almindelige problemer er en mangel på magten gennem en løs forbindelse eller en dårlig stikkontakt .

Næste , skal du kontrollere forbindelsen løbe ind i computerens skærmkort . Selv om disse ledninger har skruer i hver side at sikre, at forbindelsen er sikker , kan de undertiden vrikke gratis bare lidt nok til at forårsage sådan et besvær .

Video Card

Problemet kan også komme fra computeren , som godt . Når grafikkort går dårligt eller afbryder forbindelsen til bundkortet , vil de forlader skærmen blank . Nogle gange kan computeren også fortælle dig om dette problem ved at handle sjove som producerer ekstra lyde ved start eller start , lukke og derefter starte op igen . Hvis dette er tilfældet , kig ind i computerens tårn til skærmkortet , og sørg for forbindelsen opretholdes med bundkortet . Videokortet vil blive tilsluttet til det tilsvarende PCI slot , hvor du vil finde skærmen adapter på den anden side .

Hardware

Hvis du har fulgt disse trin , og hverken arbejde , er du kigger på hardware- problemer . Sørg for, at hver forbindelsen er god , herunder ledninger , klip og din RAM , før du finder ud af , at det kunne meget vel være en fejl i bundkortet . Hvis det er en fejl i bundkortet , medmindre du er en dygtig tekniker , kan dette være den sidste dag på din computer . Bundkort er ganske pebret og skal også være forenelige med alt andet i din computer , så holde dette i tankerne , når de forsøger at fastslå årsagen til din skærm udfald .


Previous:Hvordan kan jeg fortælle hvilken processor jeg bruger på min laptop ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change