hvad man skal spare på eksterne harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-08

Montering af en ekstern harddisk til din computer , kan du spare timers tid, du ellers ville have brugt kopiering vigtige filer til et flytbart medie . Jo flere data, du gemmer på din eksterne drev , jo mere plads på harddisken du vil have til rådighed for dokumenter som du har brug dagligt og pusterum , der kan forbedre systemets ydeevne . Du kan endda lade din laptop bag , når du rejser . Tilslut din harddisk til en lånt computer, og du er klar til at arbejde

Mediefiler

Flyt dine største filer til en mappe på din ekstern harddisk til fri værdifuld plads på din primære harddisk . Video , lyd og digital foto -filer kan hurtigt forbruge enorme mængder af plads på harddisken . Du er ikke tilbøjelige til at bruge nogen af disse filer dagligt, så at flytte dem til et eksternt drev giver mening . Du vil ikke se nogen betydelige forsinkelser , når din software adgange og belastninger digitalt indhold . Når du peger din medieafspiller og grafik software til den rigtige mappe på den eksterne drev , fortsætte med at bruge denne mappe som du får nye filer .

e-mail og Dokument Arkiv

Med kapaciteter , der spænder fra et par hundrede gigabytes til over en terabyte , er eksterne harddiske nemt værd din investering . Brug din eksterne harddisk til at arkivere e-mails og referencedokumenter også. Hvis du ikke kan lide sigtning gennem tusindvis af akkumulerede e-mails eller dokumenter , som du har gemt , kopiere dine gamle filer kvartalsvis eller årligt til en mappe på et eksternt drev . Fil dine arkiverede data efter emne eller oprette dateret mapper til hvert år , eller en anden tidsperiode , der giver mening for dig . Når du med succes dette system , skal du slette din reference dokumenter og e-mails fra din primære harddisk . Hvis du ikke bruger Outlook til e-mail , høre den hjælp menuen i din e-mail -klient for den pågældende arkiv og eksport procedurer .

Backups

Brug en ekstern harddisk til backup af dine programmer og dine dokumenter . Selv om det kan være ganske kompliceret at få Windows til at oprette sikkerhedskopier på et eksternt drev , mange af de mest populære kommer med mulighed for at gøre fuld og trinvis sikkerhedskopiering af filerne på din primære harddisk . Det er mindre tidskrævende end at sikkerhedskopiere dine vigtige filer til flash -drev eller cd'er . Sikkerhedskopier på eksterne harddiske tage kortere tid , fordi computeren vil skrive data til dem meget hurtigere end en USB- port eller en cd . Hvis dit drev har en backup mulighed , kan du planlægge din backup til at køre , mens computeren er inaktiv . Du vil ikke have at huske at udfylde regelmæssige sikkerhedskopier eller bekymre sig om at have nok cd'er på hånden .


Previous:hvordan man kan løse et problem med lyden enheden Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change