hvordan du brænder en musik- cd på en Mac

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-18

Mac-computere kan gøre næsten alt en Windows -baseret computer kan gøre . Dette gælder for at skabe musik -cd'er . Mens du bruger en Mac , du bruger et program kaldet iTunes til at brænde din musik . Dette program er til rådighed til brug i Windows , så hvis du er ny til Mac -computere , kan du i det mindste være lidt fortrolig med det program, du bruger til at brænde din cd

Du skal bruge: .
Mac
iTunes .


1 .
Start iTunes . Hvis du i øjeblikket ikke har iTunes installeret på din computer , kan du downloade det gratis fra iTunes . com .
2 .
Import noget musik , du ønsker . Efter iTunes er installeret den søger din Mac til noget musik der allerede er på det daværende system importerer musik i biblioteket . Hvis du ønsker at tilføje yderligere musik , kan du enten downloade den fra internettet ( musikken automatisk vises i iTunes ), eller du kan indsætte en musik -cd , skal du vente til iTunes til at indlæse , og vælg indstillingen " Importer cd til iTunes . " Musikken er derefter importeres til biblioteket i iTunes medieafspiller .
3 .
oprette en "spilleliste . " Klik på " File " i iTunes , efterfulgt af " Opret ny afspilningsliste. "Langs den højre side af programmet skærmen en ny spilleliste vises . Vælg denne spilleliste ved at klikke på det én gang og navngive den .
4 .

Åbn iTunes musikbibliotek ( klik på " Music "i øverste venstre hjørne af programvinduet ) . Højreklik ( eller hold " CTRL " og vælge den sang med din mus ) , skal du vælge "Tilføj til spilleliste , " klik derefter på den afspilningsliste, du netop har oprettet. Dette lægger en kopi af sangen i spillelisten . Gentag denne proces med al den musik, du ønsker at sætte på cd'en .
5 .
Indsæt musik-cd i cd /dvd- drev Mac . Klik på " Brænd disk " i nederste højre hjørne af skærmen, og den valgte musik begynder at brænde på cd .


Previous:hvordan man kan konvertere Hi8 til digitale imac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change