hvordan du bruger din computer til hjemmebrug lyd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-10

Du kan bruge din computer til hjemmet lyd ved første der træffes beslutning om , hvilken type komponenter, du ønsker at forbinde til edb-systemet . Du skal derefter beslutte, om du har brug for at opgradere hardware . Den vigtigste bestanddel i din computer til hjemmebrug lyd er lydkortet der er installeret i maskinen . Dette betyder at du kan bruge din computer til hjemmet lyd ved at opgradere eller installere et lydkort , der er tilstrækkeligt til at gøre arbejdet

Du skal bruge: .
Skruetrækker
1 .
8- tommer mini jack til RCA -kabel .


1 .
Find en egnet lydkort til brug sammen med pc'en derhjemme lydsystem . Du kan tilslutte lydkortet direkte til højttalere eller du kan slutte den til din hjemmebiograf receiver .
2 .
Sluk computeren og tag stikket ud af stikkontakten .

3 .
Åbn sagen ved at fjerne skruerne på bagsiden af hånden eller med en skruetrækker og derefter trække ud sidepanelet .
4 .
Tag den ud lydkort , var, hvis en installeret . Mange computere leveres med en on- board lyd kort, som betyder, at du kan tilføje et nyt lydkort til dit system .
5 .
Find en ledig PCI- slot på bundkortet skal bruges til lydkortet . Fjern den skrue , der blev brugt til at sikre forpladen for åbningen med en skruetrækker .
6 .
Skub den nye lydkort i PCI slot på bundkortet og spænd skruen for at fastgøre frontpladen .
7 .
Sæt siden på plads og stram skruerne på bagsiden af kabinettet .
8 .
Tilslut højttalerne til audio input på bagsiden af lydkortet . Hvis du ønsker at tilslutte computeren til hjemmebiograf receiver bruge en 1/8-inch mini jack til RCA -kabel . Sæt 1/8-inch ende i lydudgangen på lydkortet og RCA ender til audio input på modtageren .
9 .
Tænd computeren og vent til Windows til at anerkende lydkort og installere de drivere, der er nødvendige . Du kan også indsætte installations-cd'en , der fulgte med lydkortet at installere drivere og ekstra programmer .
10 .
Spil en musikfil fra computeren for at sikre, at højttalerne er arbejder samt forbindelsen til din hjemmebiograf receiver , hvis relevant.

gode råd og advarsler


 • Du kan tilslutte en bærbar musikafspiller til computeren for at høre lyden gennem computerens højttalere eller dit hjem lydsystem .
 • Du vil ikke høre surround fra højttalerne, hvis du ikke bruger et lydkort, der understøtter mindst en 5,1 højttalersystem .


 • Previous:hvordan du fjerner sorte streger på HP Officejet 6500 scanne eller kopiere Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change