hvordan du får gratis kabel

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-10

Denne artikel vil beskrive, hvordan du får gratis kabel- tv . Ved at koble din computer til dit TV , kan du se kabel tv-shows gratis . ! Lær juridiske tricks hvordan du får gratis kabel her

Du skal bruge: .
TV
Computer .
Internet .
S-Video kabel.
Hovedtelefon audio adapter .


1 .
Der er et par måder, du kan få gratis kabel , du først skal bruge en computer , der er forbundet til internettet , og du naturligvis vil har brug for en tv . De fleste nye computere og bærbare computere vil have en S-Video -forbindelse . Dette er en lille cirkulær montering ; dit TV vil have denne også . Regne ud, hvor lang tid en S-Video kablet er nødvendig for at forbinde din computer til dit tv . Du kan købe kablet i enhver elektronik butik eller på internettet , er disse ekstremt billigt .
2 .
Nu tilslutte S-Video til både tv og computer , sørg for at de er ordentligt forbundet .
3 .
dernæst til din skærm gå indstilling på din computer , hvis du er på en pc , du gør dette ved at højreklikke på baggrunden og vælge tilpasse , eller skærmindstillingerne. Følg vejledningen for at tilføje en anden skærm .
4 .
Du skulle nu være at se på baggrund af din computer på dit TV . Læg op en internet- browser , og gå til hjemmesiden hulu. com . Dette har mange af de nuværende gratis kabel- tv-shows. Du kan også gå på nettet direkte , såsom abc. com eller cnn. com , kan du finde mange gratis kabel- tv viser, at der så godt.
5 .
En anden mulighed er at oprette Slingbox . Dette er en enhed, der koster omkring $ 300 , du tilslutte den til internettet og en kabelboks på en ven eller forældres hus . Du kan derefter logge på og se , at kabelboks gratis .
6 .
Endelig , for at få lyden på dit TV eller stereoanlæg , du får brug for en enkel hovedtelefon adapter . På den ene ende vil være stikket til hovedtelefonstikket på din computer , og på den anden ende vil være en rød og en hvid lyd -stik, som kan sættes i siden af din S-Video på dit tv . Du er klar , kan du nu se dit kabel -tv gratis ; nyde

gode råd og advarsler


 • Køb en længere S-Video Kabel så du forventer ! . Det er altid bedre at have for meget end for lidt .
 • kan være nødvendigt at trykke på video -indgang knappen på dit tv for at se din computerskærm .
 • Kvalitet kan være lidt lavere , og du vil stadig nødt til at se et par reklamer .
 • Du kan også nødt til at vente en dag efter programmet blev luften live på kabel , for at se showet på internettet .


 • Previous:hvordan man kan teste og afsløre falske USB-flashdrev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change