hvordan du fjerner en bærbar disk drev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-16

Bærbare computere er designet til at optimere plads og vægt , så komponenterne ofte tæt pakket i et lille område, der ikke altid er let at få adgang til eller manipulere . Komponenter, som du kan opgradere eller udskifte uden krav professionel hjælp er typisk designet, så du kan bruge enkle værktøjer til at fjerne eller udskifte komponenter uden vanskeligheder eller bekymre sig om skader andre komponenter. Hvis du har brug for at opgradere eller erstatte en bærbar harddisk , kan du normalt fjerne den gamle harddisk på kun et par minutter med et par værktøjer og et sæt klare hardware installation instrukser fra den bærbare computer producent . Mens placeringen af den bærbare computer harddisken varierer fra producent til producent , den almindelige proces for harddisk fjernelse er den samme

Du skal bruge: .
Laptop hardware installationsvejledning
. Computer Toolkit .
Anti-statisk håndledsrem.
1 kvadratmeter plastik bobleplast .


1 .
Gennemgå bærbare computers hardware installation guide instruktioner om harddisken fjernes . Downloade vejledning fra producentens hjemmeside eller kontakt den tekniske support afdeling og bede dem om at post en kopi af vejledningen til dig .
2 .
Tag den bærbare computer fra sin strømforsyning og lægge pres på låsene på siderne af den bærbare computer batterihuset at frigøre og afmontere det .
3 .

Læg på en anti-statisk håndledsrem og aflade statisk elektricitet i området omkring den bærbare computer .
4 .
Brug en skruetrækker til at fjerne harddisken skjold fra karkassen . Bemærk, at i nogle bærbare computere er dette på siden eller tilbage , mens der i andre kan du have dreje den bærbare computer på hovedet for at få adgang til harddisken .
5 .
Følg hardwareinstallationen guide instruktioner at vælte og trække harddisken pins fra den interne stikket huset .
6 .
Skru metal beskyttende kappe fra harddisken og sætte tommelskruerne tilbage i harddisken . Harddiske har fire skruer for at holde dem i jakken --- to på hver side af drevet .
7 .
Træk drevet fra huset og holde det i bobleplast , indtil du er klar til at installere den i en anden computer eller en harddisk kabinet .
8 .
Sæt drevet jakke og skru skjoldet tilbage i huset , indtil du er klar til at sætte et nyt drev i den bærbare computer .

gode råd og advarsler


  • Brug aldrig værktøj på en bærbar computer , der ikke er beregnet til brug med en computer . Nogle præciseringer værktøjer har en lille magnetisk ladning , der i alvorlig grad kan skade laptop komponenter .


  • Previous:hvordan man kan tildele Væder til videokort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change