hvordan du fjerner en nvidia grafikkort

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-28

En af de store fordele , at pc'er har over deres Macintosh kolleger er, at de er i sagens natur tilpasses . Hvis en ny del er udviklet , som ville forbedre din eksisterende maskine , er alt du skal gøre udskifte den del, du i øjeblikket har i din computer med den anden , og presto , du har opgraderet din maskine . Grafikkort-den hardware , der giver din computer til at køre alle de smarte 3D -spil-er ikke anderledes . Det er ikke svært at fjerne en video kortet for at erstatte det , men man skal være opmærksom på at undgå at beskadige enten kortet eller dit bundkort-som er der, hvor grafikkortet er sat ind.
1
Kontroller, at computeren er slukket , og at netledningen er frakoblet . . Dette er for at forhindre magten chok , når du fjerner kortet .
2 .
Åbn din computer sag . Dette gøres forskelligt for hvert enkelt tilfælde , og ofte vil der være små hægter , der skal poppet , og sagen vil glide ud mod bagsiden . Sagen kan også skrues ned så godt, så vær sikker på at du har en lille skruetrækker handy .
3 .
Find dit Nvidia grafikkort inde i boksen . Det vil sandsynligvis være den længste og største kort er knyttet til bundkort og kan indeholde sin egen køleenhed . Hvis du er usikker på , hvad dit videokort ser ud, skal du kontakte din brugervejledningen .
4 .
Frigør Nvidia grafikkort fra computeren sagen . Træk ikke kortet ud af bundkortet soklen bare endnu ; sandsynligt kortet er knyttet til sagen ved et klip eller skrue og en metal beslag . Søg bagsiden af argumenterne for sådanne indretninger og fjerne dem , før du gør noget andet .
5 .
Træk kortet direkte væk fra bundkortet , når kortet er blevet skilt fra tilfældet . Må ikke ryk kortet eller pludselig rykke den væk . Greb den fast og anvende stadigt pres , der arbejder det fra side til side forsigtigt for at fordrive den fra stikkontakten .


Previous:hvordan du udskifter en acer laptop LCD-skærm Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change