hvordan du fjerner harddisken fra en IBM computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-15

Sommetider brugere ønsker at få adgang til interne hardware af en IBM desktop computer til reparation eller opgradering formål . Computeren ikke nødvendigvis at være kørt ind i et værksted , når en harddisk fejler eller skal udskiftes eller opgraderes . Du kan fjerne harddisken fra en IBM computer på egen hånd med minimal værktøjer

Du skal bruge: . .
Skruetrækker


1
Sluk IBM desktop og afmonter alle kabler, som er vedlagt. Disse kan omfatte taler vedhæftede filer , en skærm kabel , USB- kabler og strømkablet .
2 .
Fjern sagen ved at lokalisere de skruer , der holder det på . Disse er ofte på bagsiden af den computer, hvor kablerne stikket i. Kig rundt i kanten og bruge skruetrækker til at fjerne disse skruer . Skub den ene side af sagen ud eller fjerne hele top og sider af sagen , afhængig af design . Nogle IBM desktops har en pop-off side , hvor du trykker på en runde dække udløserknap nær den forreste og skub side baglæns ud af sagen .
3 .
Find harddisken . Harddisken er normalt knyttet tæt foran på computeren i en bedrift slot . Det er rektangulært og omkring 4 inches lang med 5,5 inches lang .
4 .
Tag den hvide plastik -stik med de mange-farvede ledninger løbe ud på bagsiden . Træk direkte tilbage til fjerne .
5 .
Tag det grå fladkabel fra bagsiden af drevet ved at trække helt tilbage .
6 .

Fjern skruerne fra siden af drevet . Der er normalt to skruer, der holder det i rummet . Der kan være skruer på den anden side , som også skal fjernes .
7 .
Skub drevet baglæns ud af bedriften slot .

Tips og Advarsler


 • Store anvendelige harddiske i anti-statisk poser til beskyttelse .
 • Kontroller om at fjerne harddisken bortfalder garantien.
 • Håndtag harddiske med omhu . De kan blive beskadiget af stød og fald.


 • Previous:hvordan man kan opdele et stort udskriftsjob i mindre stykker Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change