hvordan du installerer en Broadcom Bluetooth 2,0 usb -enhed

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-24

Installation af en Broadcom Bluetooth -enhed på din personlige computer giver mulighed for øget produktivitet med kompatible trådløse Bluetooth- enheder . Brugere kan overføre data fra mobiltelefoner , udskrive til en Bluetooth-aktiveret printer eller nyd Skype med brug af en Bluetooth- headset

Du skal bruge: .
Broadcom USB Bluetooth -adapter
Broadcom Bluetooth -software ( ekstraudstyr ) .


1 .
Indsæt Broadcom USB Bluetooth -adapteren i en ledig USB- port på computeren. En hurtig vil poppe op og Windows vil begynde at søge efter de nødvendige drivere eller bede om at få adgang til din internetforbindelse for at finde de drivere på nettet.
2 .
Kontroller, at Broadcom Bluetooth driverne er installeret korrekt ved at placere den blå og hvide Bluetooth logo i systembakken . Højre-klikke på den vil bringe op mulighederne i forbindelse med udstyr og at begynde at bruge din adapter . Hvis Windows ikke installere det nødvendige software , kan du downloade softwaren fra Broadcom Software download siden.
3 .
Klik på "Download Now " knappen og vælg " Accept " på brugerens Aftalen , der popper op . Gem filen på din computer og køre installationsfilen , når overførslen er færdig.
4 .
Klik på " Accepter " og softwaren vil begynde installationen ved at opdage og validere din Bluetooth- enhed . Det vil så hente og installere de nødvendige drivere er baseret på hvilken enhed du har . Når installationen er færdig, vil den blå og hvide Bluetooth-logo -ikonet være til rådighed i systembakken .
5 .
Test din Broadcom Bluetooth adapter ved at kombinere den med en anden Bluetooth -enhed . Kan du gøre det ved at højreklikke på ikonet på proceslinjen og vælge "Opret forbindelse til Ny enhed " valgmulighed .


Previous:kan du rense kontakt mellem en CPU & fan ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change