hvordan du installerer en cpu i en Mac G4

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-20

Apple Power Macintosh G4 computer er kendt for sin stabilitet og solid konstruktion . Efter at være blevet udgivet i 1999 , kan 300 til 500 MHz CPU har svært ved at håndtere de fleste moderne edb- applikationer . Problemet områder omfatter brug af video i høj opløsning , 3D -grafik der findes i spil programmer eller data kompression ofte anvendes i real -time musik komposition og indspilning . At bringe G4 ajour , kan du installere en ny CPU , en fordobling af hastigheden på din G4 og øge dets anvendelighed med moderne software .

Du skal bruge:
OS 9
. Skruetrækker .
Phillips skruetrækker .


1 .
Installer Apples OS 9 på din computer i en bootbar konfiguration , så dine G4 vil have en firmware Upgrader til at anerkende den nye CPU , hvilket er ikke findes på OS X. Opgrader til OS 9,2 for at installere Upgrader på dit system .
2 .
Luk computeren ned og tag alle kabler fra tilfældet. Åbne kassen for at få adgang til CPU'en .
3 .
Brug en skruetrækker til at lirke op sølv klip holder store sølv køleprofil på plads . Fjern kølelegemet ved at trække det direkte opad , afslører CPU kortet nedenunder .
4 .
Brug en Phillips skruetrækker til at fjerne skruer, der fastgør processoren til bundkortet . Fjern CPU kortet fra bundkortet . Du bør se en processor stik , når du har fjernet kortet .
5 .
Line op på den nye CPU -kort med processor stikket , og skub kortet ned , sætte den i. Lyt til en klikkende lyd, der angiver , at CPU'en er korrekt tilsluttet .
6 .
Placer den nye køleplade og blæser , der fulgte med det nye kort til den nye CPU- kort.
7 .
Fastgør nye køleprofil på plads med den gamle CPU -kortets skruer , sikring af nye CPU -kortet til bundkortet så godt.
8 .

Tilslut fan 's strømkablet til G4 's strømforsyning .
9 .
Luk sagen og sætte kablerne tilbage i din computer . Starte din G4 at bruge den nye processor .


Previous:hvordan man opsætter CCTV -kameraer via internettet Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change