hvordan du installerer en onboard grafikkort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

En indbygget grafikkort , også kaldet en grafik- accelerator kort , funktioner til at generere de billeder, der skal vises i en computerskærm . Det øger kvaliteten af grafik i en computer . Hvis du ikke har en onboard video -kort installeret , eller du vil opgradere dit nuværende skærmkort , kan du blot installere en på din computer

Du skal bruge: .
computer, der kører Windows XP
Onboard videokort .
Skruetrækker .


1 .
Luk computeren ned og afmontere alle netledninger ud af stikkontakten . Afmonter alle eksterne enheder og kabler er sluttet til computeren . Ved hjælp af en skruetrækker , spændes op skruerne i den ene side af computerens kabinet, og fjerne det at eksponere bundkortet .
2 .
Find dit gamle grafikkort . Fjern de skruer, der holder det på plads og fjerne det fra dets PCI slot . Tag forsigtigt ud skærmkortet . Hvis du ikke har en gammel onboard video kort installeret , fortsæt til trin 3 .
3 .
Find PCI slot ved at læse etiketterne i bundkortet. Ordene " PCI " eller " PCI slot " bør indgraveret lige ved siden af pladsen. Placer den nye video kort fast til slot ved at følge den rækkefølge af " ben ". Sikre , at andre hardwareenheder knyttet til bundkortet ikke er usammenhængende eller flyttes fra deres pladser .
4 .
Luk computerens kabinet, og fastgør alle skruer , du fjernede tidligere . Tilslut alle enheder og kabler er sluttet til computeren . Tænd computeren .
5 .
Vent på, at computeren automatisk den nye hardware . Følg vejledningen i " Tilføj ny hardware " guiden . Placer dit grafikkort software disk i dit CD /DVD-ROM . Install¨¦r driveren ved at følge den vejledning, der blinker på skærmen . Genstarte din computer.
6 .
Tjek om din enhed er blevet korrekt installeret . Naviger til " Start " menuen , og klik derefter på " Kontrolpanel ". Hvis du er i "Kategori Vis , " vælge " Ydelse og vedligeholdelse "og klik derefter på " System ". Klik på " System " direkte , hvis du er i " Classic View ".
7 .
Load "Enhedshåndtering ". Klik på (+ ) ved siden af " Skærmkort " og se , om navnet på dit grafik-controller er opført . Hvis der er et gult udråbstegn ved siden af det , skal du muligvis installere driveren på skærmkortet . Hvis der ikke er gul udråbstegn , er det indbyggede grafikkort fungerer korrekt .
8 .
Installer føreren af skærmkortet manuelt ved at placere software disken i CD /DVD-ROM og kører installationsprogrammet derfra . Hvis du ikke har en montør til dit grafikkort , downloade en kopi af driveren fra producentens websted . Hvis der ikke drivere er tilgængelige herfra , så prøv at få en kopi fra download sites som Driversdown . com og Driverskit. com .


Previous:hvordan du installerer en Broadcom Bluetooth 2,0 usb -enhed Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change