hvordan du installerer en regelmæssig ide hd med SATA

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-21

Mens IDE -harddiske har været en standard harddisk stik type , har SATA-harddiske nylig blevet standard på grund af deres højere hastigheder og større pålidelighed . Mange computere har stik på deres bundkort , der understøtter kun SATA -drev , så hvis du har en IDE -drev , du vil oprette forbindelse til din computer , kan dette udgøre et problem . Heldigvis med den rigtige hardware og lidt know-how, kan du nemt installere en almindelig IDE- harddisk på en SATA-kun stationær computer -system

Du skal bruge: .
IDE -til-SATA konverter sæt .


1 .
Køb en IDE -til-SATA konverter sæt fra en online eller mursten og mørtel forhandler . Online-forhandlere er mere tilbøjelige til at have en bedre udvalg af denne type udstyr , og du kan være i stand til at finde en bedre pris i forhold shopping på online-forhandlere. Mens de nøjagtige mærke udstyr du køber gør ikke noget , at det har gode anmeldelser og indeholder en SATA -datakabel og en IDE -til-SATA strømkabel konverter .
2 .
Slukke computeren , tag det fra stikkontakten og læg den på en flad , plan overflade , hvor du kan tage det fra hinanden . Tag siden af computeren sag og identificerer en placering i tilfælde , hvor der er en ledig plads til en harddisk . Indsæt din IDE -harddisk ind i dette rum og fastgøre den til sagen . Afhængig af din sag design , kan dette kræve knyttet fire skruer til harddisken .
3 .
Sæt IDE-til-SATA konverter til harddisken . Tilslut SATA -datakablet til konverteren og bundkortet . Tilslut IDE-til-SATA strøm konverter kabel til en ekstra IDE- strømkabel på computerens strømforsyning og strømstikket på konverteren er knyttet til harddisken . Sæt siden af computeren , den stik tilbage og tænde den.


Previous:hvordan man tilføjer en fan til en computer skrivebord Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change