hvordan du installerer et andet grafikkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-11

Med den stadigt stigende grafiske systemkrav af operativsystemer og gaming software , er det vigtigt , at computerbrugere forstår processen med at tilføje en sekundær grafikkort . Tilføjelsen af en anden video -kort i en edb -system kan give en næsten lineær forbedring i grafisk forarbejdning effektivitet . Dette kan også reducere risikoen for , at brugeren skal købe en helt ny computer for at opnå en væsentlig forbedring i systemets ydeevne

Du skal bruge: .
Bundkort , som understøtter en dobbelt grafikkort installation .
Identiske grafikkort som det primære skærmkort allerede installeret.


1 .
Afbryd computeren fra alle elektriske kilder , og fjern dens side adgang sag panel . Dette kan kræve fjernelse af to fingerskruer fra bagsiden af computeren sag .
to .
Find den sekundære PCI-e interface slot . Dette vil være direkte under den allerede er installeret grafikkortet på bundkortet . Yderligere, vil dette slot mærkes på bundkortet som " PCI-e_1 . "
3 .
Sæt den anden video -kortet i PCI-e slot med metal forpladen vender bagsiden af computeren sag . Dette PCI-e slot er indtastet , og vil kun mulighed for at skærmkortet skal indsættes i en retning .
4 .
Find to gratis PCI-e strøm stik kommer fra din strømforsyning og forbind dem til grafikkortet magt slots er placeret for enden af skærmkortet tættest på computerens forside . Disse stik er også indtastet og kan kun indsættes i ¨¦n retning .
5 .
Forbind de to grafikkort med de data broen leveres med enten grafikkort . Denne tynde fladkabel vil knytte til hver skærmkort til en grænseflade kniv, som synes i lighed med PCI-e kniv på den modsatte side . Det vil imidlertid være langt mindre i længden . Dette stik vil blive placeret for enden af kortet nærmest bag på computeren sag .
6 .
Sæt computerens side adgang panel og genetablere alle tidligere brudt strømkilder .

gode råd og advarsler


  • Det andet grafikkort behøver ikke at være fra samme producent . Det skal simpelthen være de samme grafikkort version . For eksempel ville to Nvidia GTX 285s eller to ATI Radeon HD 4870s arbejde .


  • Previous:hvordan man wire min PVR til min dvd -optager Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change