hvordan du tilslutter en USB-mikrofon til xp

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-07

For at kunne bruge chat -programmer som Skype eller visse optagelse software, skal du tilslutte en mikrofon til din pc . Windows XP gør denne proces enkel, hvis du bruger en USB- mikrofon . Tilslutning af et USB- mikrofon til din PC er nemt at gøre, og det tager kun et par sekunder . Hvis du beslutter dig for at justere indstillingerne på din mikrofon , vil dette tage lidt længere tid

Du skal bruge: .
USB mikrofon
. Installationsdisk ( hvis relevant ) .


1 .
Tænd din computer med Windows XP .
2 .
Find USB-porte på din pc . Disse er typisk på forsiden og bagsiden af din pc , hvis du bruger en stationær , og på siderne eller tilbage , hvis du bruger en bærbar computer .
3 .
Sæt USB-enden af mikrofonen i ethvert af din pc 's USB -porte . Driverne til mikrofonen installeres automatisk . Hvis en manuel installation er påkrævet , vil din mikrofon omfatte en disk til at fuldføre processen. Sæt disken i computerens harddisk og følg vejledningen for at installere softwaren .
4 .
Klik på knappen Start på proceslinjen og åbne Control Panel . I Kontrolpanel "Lyde og lydenheder " klik . Denne menu giver dig mulighed for at justere indstillingerne for din mikrofon og eventuelle andre lyd sluttet til din computer .


Previous:Compaq Presario batteri fjernelse Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change