hvordan du tilslutter kun et drev til en IDE-kabel

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-21

Tilslutning et drev til bundkortet med en IDE- kabel gør det muligt for enheden at kommunikere med resten af computeren . De drev , som tilsluttes bundkortet via IDE er CD, DVD og harddiske . Du kan tilslutte to drev pr kabel til bundkortet . De bør være af tilsvarende typer , optisk eller harddisk . Normalt bundkortet har to pladser , der giver mulighed for to kabler til at sætte i bundkortet

Du skal bruge: .
Drive ( optisk eller hårdt)
. IDE -kabel ( 80-eller 40- wire ) .


1
Luk computeren ned og slukke for strømmen på bagsiden af systemet . . Ground dig til computeren ved hjælp af en grundstødning armbånd .
2 .
Åbn computerens kabinet , og find IDE slots på bundkortet . IDE- slots ligne en mandlig havn med to rækker af nåle , der mangler i centrum af en række . Et af disse vil blive mærket som en primær IDE slot .
3 .
Slut drevet med det korrekte kabel ved at sætte udgangen af kablet, der siger " mester " i bagsiden af drevet .
4 .
Sæt den anden ende af kablet i den primære IDE slot på bundkortet .
5 .
Tænd computeren . Hvis du har installeret en ny harddisk , skal du installere et operativsystem på det på dette punkt . Hvis du har installeret et optisk drev , skal computeren genkende den . Du skal muligvis installere en driver , som regel i form af en cd , der fulgte med drevet.

gode råd og advarsler


 • 80-leder IDE kabel har mange små ledninger der løber gennem det . En 40- leder kabel har større ledninger løber gennem den .
 • Hvis du tilslutter en harddisk , skal du bruge en 80- wire IDE -kabel . Hvis du installerer en CD, DVD eller anden optisk drev , skal du bruge en 40- wire IDE kabel og slutte de " master " side til drevet og den anden ende i den sekundære IDE- porten på bundkortet .
 • Da du kun forbinder et drev , behøver du ikke at sætte noget i " slave " slots på IDE-kablet .


 • Previous:hvordan du installerer en regelmæssig ide hd med SATA Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change