hvordan du udskriver en 5x7 foto på 4x6 papir

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-03

Digitale billedfiler og fotopapir kommer i forskellige størrelser , så det er vigtigt at vide, hvordan man kan tilpasse de digitale medier til papiret . Programmer, der anvendes til at se og udskrive fotos normalt kan automatisk ændre størrelsen på billedet så det passer til papiret . Konkrete skridt variere fra den anvendte type printer . For en god kvalitet fotografisk print, skal den digitale fil til at have en høj nok opløsning til den anvendte størrelse fotopapir . Skyd for 300 dpi ved målet udskriftsstørrelsen

Du skal bruge:
4- af -6-tommers fotopapir .


1 .
Åbn det digitale billede i din foretrukne visning eller udskrivning software , og klik på muligheden for at udskrive fotoet .
2 .

Klik på " Papirstørrelse ". Hvis dette ikke er en mulighed , kan du klikke på " Preferences " eller " Egenskaber ", og ændre papirstørrelsen der .
3 .
Vælg " 4x6 " papirstørrelse . Du kan have til at vælge " Flere valgmuligheder . . . " fra denne menu for at se den 4- ved -6- tommers størrelse på listen . Der kan også være en " Layout " fane, der indeholder papirstørrelse og skalering muligheder for udskrivning.
4 .
Vælg indstillingen " Skaler til papir , "hvis det er tilgængeligt . Der kan være en mulighed, for at skalere det specifikt til 4 -by-6-tommer størrelse .
5 .
Læg 4 x 6 tommer fotopapir i printeren , at sikre , at den blanke /matte side , at fotoet skal udskrives på , er orienteret den rigtige måde . Der bør være en note om papirbakken om dette .
6 .
Klik på " Udskriv " for at sende billedet til printeren .


Previous:hvordan man kan udskrive store skabeloner Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change