hvordan man åbner iphotos på en mac

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

IPhoto edb -program er en fantastisk måde at gemme alle de billeder du har taget på dit digitale kamera . Ikke alene kan du spare hele biblioteker af billeder i dette program , men du kan også oprette fotoalbummer , tilføje effekter og ændre størrelse på billeder . Selvfølgelig er det første skridt i hele denne adgang dine fotos i iPhoto . Den gode nyhed er, at dette program er meget brugervenligt , så det burde ikke tage mere end et øjeblik eller to for at få dine billeder fra dit kamera til skrivebordet på din computer

Du skal bruge: .
Mac-computer .
Digitalkamera .


1 .
Slut dit digitale kamera til din Mac via USB ( Universal Serial Bus ) port på siden af computeren. Kontroller, at USB -kablet er korrekt tilsluttet begge enheder .
2 .
Tænd det digitale kamera på og åbne iPhoto ved at klikke på dens ikon på de vigtigste skrivebord menuen på din computer . Du kan også finde iPhoto -programmet i "Programmer" mappen ligger på skrivebordet .
3 .
Klik på " Importer "-fanen i bunden af iPhoto hovedmenuen for at begynde færd med at flytte billederne fra dit kamera til din computer . Vent , indtil computeren har importeret alle de billeder . Billederne fra kameraet vil nu være synlig i iPhoto -biblioteket vinduet .
4 .
Rul gennem billederne i biblioteket , indtil du kommer på tværs af en , du ønsker at se .

5 .
Vælg det billede ved at klikke på det og en fuld størrelse version af det vises i iPhoto -vinduet . IPhoto billede er nu åben på dit skrivebord og herfra kan du udskrive , tilføje effekter eller tilføje det til et digitalt foto album .


Previous:hvordan man kan sætte sange på et SD- kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change