hvordan man åbner mappen ejendomme på en mac

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-07

Finder anvendelse på Macintosh -computere fungerer som den primære applikation, der organiserer dine filer og mapper , som kan tilpasses dine behov . Uanset om du ønsker at vise eller skjule filtypenavne eller foretrækker at ændre standard Finder start-up-vindue , kan disse indstillinger alt ændres i " Indstillinger "i Finder . Hvis du ønsker at ændre en bestemt mappe , kan du også dele eller låse en mappe , mens i Finder
1 .
Åbn Finder . Klik på " Finder " ikonet på din Macintosh dock , som er normalt placeret længst til venstre i docken.
2 .
Klik på " Finder " øverst på skærmen , og klik derefter på " Preferences " fra drop -down menuen.
3 .
Klik på knapperne øverst i vinduet Indstillinger til at ændre indstillinger . Selv Finder præferencer kan justeres , er det beregnet til dem, der ønsker at forbedre organisation for at forbedre mappe og fil søgninger . Klik på " General " -knappen og marker afkrydsningsfelterne ved siden af " Hard diske "," eksterne diske , " " cd'er , dvd'er og iPods " og " Forbundet Servere " for at vise dem i Finder .
4 .

Klik på " Labels "for at redigere etiketnavne , og klik på " Sidebar " til at ændre , hvilke kategorier vises på din Finder 's Sidebar . Klik på " Avanceret " for at justere Trash bin egenskaber og for at vise eller skjule filtypenavne . Klik på den røde knap i øverste venstre hjørne for at lukke vinduet Indstillinger.
5 .
Højreklik på den mappe, du ønsker at redigere , og klik på " Vis Info " fra pop-op -menuen .
6 .
Marker felterne ud for " Delt mappe " og " Locked "for at ændre mappen egenskaber . Klik på den røde knap i øverste venstre hjørne for at lukke ud af vinduet .


Previous:hvordan man kan anvende termisk fedt til chip Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change