hvordan man bruger en usb mikrofon til karaoke

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-18

Når du synger karaoke , du typisk vil bruge slags mikrofon . En mikrofon vil ikke kun give din stemme til at bære længere , men du og dine venner også kan høre , hvad du siger over musikken . Hvis du ikke har et lydsystem hooked op med en forstærker og en mikrofon , kan du bruge en mikrofon tilsluttet din computer . Du vil ikke finde denne type mikrofon i selve karaoke barer , men det er en passende opsætning til brug i hjemmet

Du skal bruge: .
Computer
USB-mikrofon .
Computerens højttalere .
CD -afspiller .


1 .
Sæt USB- mikrofonen i en ledig USB- port på computeren . Sluk for mikrofonen magt til " On ". Hvis en chauffør installations -cd fulgte med mikrofon , og du endnu ikke har installeret det , skal du indsætte disken og følg vejledningen i installationsguiden .
2 .
Tænd computerens højttalere , og drej op for lydstyrken. Hold lydstyrken tæt ved , så du kan synge , mens musikken spiller .
3 .
Vælg og spille en passende lydspor . Du kan afspille en karaoke -program over en DVD /TV tilslutning eller på din computer . Hvis du allerede kender alle de ord, bare indsætte en musik -cd i en cd -afspiller og spille den sang .
4 .
Syng i mikrofonen . Juster lydstyrken efter behov .


Previous:hvordan du brænder en musik- cd på en Mac Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change