hvordan man dual boot Vista & Mac OSX

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-08

Når Apple introducerede den første Intel- chip baseret Macintosh , den endelig gav en ren bro mellem Mac og PC -brugere . Apple styresystem giver nu mulighed for nem installation af Windows operativsystemer , og med visse tredjeparts software , kan det være køre samtidig, forudsat at du har en Windows-installation disk

Du skal bruge: .
Blyant
Kopipapir .
En rulle af håndværksvirksomheder plast .
Saks eller en kuglepen kniv .
Skærmrens .
Monitor klude ( eller en fnugfri klud ) .
ID -kort ( kreditkort /Hævekort , bibliotek eller anden plastikkort ) .


1 .
købe en kopi af VMWare Fusion . Alternativt , en 30 dages prøveversion findes på selskabets hjemmeside . Installere softwaren på Macintosh-computeren og start programmet .
2 .
Indsæt en Windows Visa installation disk i det optiske drev .
3 .

VMware fusion bør anerkende installationsdisken i programmet . Dobbeltklik på billedet af Visa installationsdisc'en i programmet for at starte installationen .
4 .
Følg anvisningerne på skærmen for at starte Vista installationen . Sandsynligt er det, programmet skal til at genstarte og starte igen i den Vista installation .
5 .
Installer VMWare værktøjer , når Vista-installationen er færdig . Denne pakke bidrager til at styrke forbindelsen mellem Mac OS og Windows . Du har nu Vista og Mac OSX kører samtidigt på din maskine .


Previous:hvordan man kan gøre laptop skærmbeskytter DIY Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change