hvordan man finder Intel bundkort numre

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-15

Intel er en af de største producenter af computer dele i verden , især centrale behandling chips og bundkort . Dette kan udgøre et problem, hvis du har nogle hardware , som du ikke kender den model af , da Intel gør , og har gjort , så mange forskellige versioner af deres bestyrelser . Hvis du har købt et bundkort uden dokumentation eller arvet en maskine , kan du ikke vide, hvad modelnummer bundkortet er . Hvis du har en manual , der vil nemt fortælle dig , hvor mange , men hvis ikke , der et par nemme måder at finde ud af det .

på tavlen


1
Sluk computeren og træk stikket ud . netledningen . Åbne kassen og få adgang til bundkortet .
2 .
Find det perifere slots , der er lange , tynde stik, der lydkort , grafikkort og ethernet -kort stik ind. ( Sådanne kort er lavet af det samme kredsløb materiale som bundkort og vil blive stikkende ud af bestyrelsen lodret . )
3 .
Se til venstre for den sidste perifere slot . Der bør være en identifikationsnummer silketryk på bundkortet selv . Det kan være forkortet , i hvilket tilfælde du bliver nødt til at kopiere det ned og søge efter den på Intels hjemmeside ( placeret nedenfor) .

Software Solution


en .

Gå til hjemmesiden for Belarc Advisor . Denne handy og gratis , program vil scanne din computer og fortælle dig fabrikat og model af alle dine hardware .
2 .
Download Advisor -programmet og tager til efterretning , hvor på din computer, er hentet .
3 .
Naviger til den downloadede installationsmappen og dobbeltklik på den . Klik på " Install "knappen på vinduet , der vises . Accepter licensaftalen , en mappe til at installere den i vælger , og derefter klik på " OK " . Det vil skabe et ikon på skrivebordet .
4 .
Dobbeltklik på " Belarc Advisor " ikonet på skrivebordet . Programmet vil køre , og åbne en webside med en liste over dine computers specifikationer . Under "Main Circuit Board " overskrift det vil liste den model og gøre af dit bundkort .


Previous:hvordan man kan tilslutte en seriel tablet til en usb Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change