hvordan man finder ud af, hvad der er årsag forvrængning på din computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-25

Computere er følsomme maskiner , der kan nemt blive fordrejet ved tilstedeværelsen af en konkurrerende magnetfelt i deres nærhed . Dette felt kan komme fra en anden enhed benytter elektricitet inden for rækkevidde af computeren , som kan gøre det vanskeligt at fastslå den nøjagtige kilde til forvrængning . Men med nogle metodiske og systemisk analyse , kan du hurtigt og effektivt at finde ud af årsagen til den fordrejning
1
<. br > Tag alle konkurrerende elektroniske enheder i samme rum som computeren . Dette vil sandsynligvis reducere eller fjerne kilden til forvrængning . Hvis dette løser problemet , er en anden elektronisk enhed i rummet forårsager forvrængning .
2 .
Flyt din computer til en anden stikkontakt på en anden side af rummet, hvis trin man ikke påviseligt løse forvrængning . Hvis dette løser problemet , noget i hjemmet 's kredsløb tæt på netop stikkontakt er årsag til konkurrenceforvridning.
3 .
Begynd at tilslutte enheder tilbage ind i væggen , én efter én , at bemærke deres indvirkning på forvridningen . Når forvrængning stiger , har du fundet den ultimative kilde . Enten fjerne objektet fra rummet eller placere den så langt væk fra computeren som muligt for at reducere problemet .


Previous:hvordan man bruger en computer bro Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change