hvordan man forebygger mac spoofing

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-08

MAC computere bliver stadig mere populære i verden i dag og i sidste ende kan overhale pc'er som det dominerende edb- system , der anvendes i USA . Mange virksomheder er allerede begyndt at skifte til MLA , mest fordi MLA øjeblikket ikke modtagelige for virus da der ikke virus programmering er udviklet til Mac-computere til denne dato . MLA , dog gøre risikerer MAC spoofing . MAC spoofing er , når nogen ændrer en computer til at kopiere en andens IP- og MAC -adresse . Dette kan give nogen til at fange vigtige oplysninger i den oprindelige brugeren, når han forsøger at oprette forbindelse til routeren med sit brugernavn og adgangskode .

Du skal bruge:
WPA -2 sikker router


1
Undgå trådløse netværk så meget som muligt , når du bruger din computer . . Mens trådløse netværk er meget praktisk og populære, at de også efterlade din Mac-computer åben for MAC spoofing . Gennem MAC spoofing , kan en hacker få adgang til dine vigtige oplysninger , herunder edb- passwords , netbank -konti og PIN-numre er gemt på din computer .
2 .
Køb et WPA -2 ( Wi-Fi Protected Access ) sikker router , hvis du beslutter dig trådløs internetadgang er nødvendig i dit hjem . Disse routere er tilgængelige hos din lokale teknologi butikker . Check med en repræsentant , før de køber en router for at sikre, at det er WPA -2 er beskyttet .
3 .
altid forbindelse til WPA -2 sikret routere , når det er nødvendigt at bruge et trådløst netværk , uanset om på arbejdspladsen eller i hjemmet . Det er ikke nødvendigt at oprette forbindelse til en trådløs router på de fleste kontorer . WPA -2 sikre netværk giver god beskyttelse mod MAC spoofing , kan dog disse netværk stadig være hacket af erfarne spoofers , og derfor er de ikke 100 procent sikker .
4 .
Kør hyppige scanninger på din computer for at sikre, at alle firewalls og sikkerhedsprogrammer fungerer korrekt . Hvis du ved eller har mistanke om , at du er et offer for MAC spoofing , straks kontakte din bank og korrekt retshåndhævende myndigheder så hurtigt som muligt .


Previous:hvad man skal spare på eksterne harddisk Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change