hvordan man kan anvende Ceramique termisk fedt

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-04

Termisk fedt , også kendt som termisk pasta , er en ledende stof , som anvendes på en processor chip til at hjælpe leder varmen væk fra chippen i form af kølepladen . Ceramique termisk smøremiddel er en populær form for termisk pasta fra Arctic Silver . Ceramique er enkel at anvende på egen hånd og kan hjælpe øjeblikkeligt reducere driftstemperatur på din processor , forbedre din computers funktion

Du skal bruge: .
Engangskameraer rør Ceramique termisk fedt
Visitkort eller små ark fleksibel karton .
Stjerneskruetrækker .
Papirhåndklæder .
Isopropylalkohol .


1 .
Luk dit operativsystem , skal du afmontere din computer , og fjerne eventuelle batterier eller strømforsyning kilder, der kan levere strøm til computeren .

2 .
Åbn lugen til computeren sag at få adgang til indvendige dele . Nogle typer af edb- sag, har adgang lugen til venstre , mens andre har adgang luge placeret til højre. Hvis der ikke er en lås til at hjælpe høste computerens kabinet lugen , skal du bruge stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne i lugen på plads .
3 .
Find bundkortet som huser din processor og heatsink . En heatsink er en fan knyttet til en ledende metal mekanisme , der hjælper afkøling af processoren . Flip låsen , der sikrer heatsink på plads og forsigtigt høste det fra krogene på kølepladen sengen .
4 .
forsigtigt rengøre den eksisterende termiske pasta fra din processor med en køkkenrulle fugtet med sprit . Får ikke køkkenrulle våd nok til at dryppe , men snarere , dæmpe det lidt , og forsigtigt rengøre pasta fra selve processoren .
5 .
Åbn engangsbrug rør Ceramique termisk pasta og presse en lille mængde , på størrelse med stykke tørt byg , på midten af behandlingen chip .

6 .
Brug stykke af fleksible karton til at sprede den termiske pasta i et jævnt lag over hele overfladen af processoren . Flugt heatsink på plads med stikket kroge på mål , og låse låsen som sikrer kølepladen til processoren . Udskift tilfælde dække og stikket i og starte computeren .

gode råd og advarsler


 • Spred CPU paste as tyndt som muligt over processor chip .
 • aldrig åbne computeren sag uden at lukke det ned og koble det første .


 • Previous:define ssl acceleration Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change