hvordan man kan anvende termisk fedt til chip

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-07

Termiske fedt , eller termisk pasta , er en termisk interface støtte , der forbedrer funktionen af din heatsink og kan hjælpe din computer processor cool mere effektivt . Kølepladen er ventilator og afkøling mekanisme , der tillægger den processor chip på dit bundkort . Termisk interface hjælpemidler er installeret mellem kølepladen og de vigtigste processor til at hjælpe kølepladen flytter varmen væk fra processoren chip . Installation af termisk smøremiddel er let at gøre på blot et par enkle trin

Du skal bruge: .
Engangskameraer tube af termisk fedt ( helst sølv eller aluminium ) .
Visitkort eller andet stift karton materiale .


1 .
Luk computeren ned og afmontere det .
2 .
Åbn tilfælde ved at fjerne sidepanelet , som giver dig adgang til indersiden hardware . Adgang luge kan være på venstre eller højre side af computeren sagen . Se efter en lås eller hurtig løsladelse , der kan lade dig nemt at fjerne og genindsætter sagen lugen .
3 .
Rør ved noget metal for at aflade evt statisk elektricitet . Flip låsen på din heatsink at fordrive den . Kølepladen er sandsynligvis en stor luns af metal og en fan , der er knyttet oven på de vigtigste processor , en skinnende firkant placeret på bundkortet . Bundkortet er den vigtigste chip , som regel den største i et edb-system . Fjern forsigtigt ulåste heatsink af løsne resten af mekanismen fra fastgørelseselementet kroge . Husk den retning din heatsink vender , når du tager det ud . Dette vil hjælpe dig med at få det tilbage på et senere tidspunkt.
4 .
afpipetteres en DAB af termisk fedt på størrelse med en ært direkte i centrum af din processor chip . Brug et visitkort til jævnt glat det termiske smøremiddel hen over overfladen af processoren .
5 .
Genanbring heatsink , tilpasse den til dens sæde kroge , og låsen på plads igen . Luk computerens kabinet , skal du sætte computeren tilbage i og genstart computeren .

gode råd og advarsler


 • Brug en temperatur-overvågningsprogram som SpeedFan adgang til din computer 's temperaturfølere og fan kontrol .
 • altid koble computeren , inden du åbner den eller du risikerer electrocuting selv .


 • Previous:hvordan man kan identificere ram hukommelseskort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change