hvordan man kan blande computerens hukommelse

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-12

Når vi diskuterer computerhukommelse blanding , forstå, at der er to forskellige typer af " blande "-type blanding og hastighed blanding-med kun fremskynde blandes er mulig . Selvom du aldrig kan bruge forskellige typer hukommelse ( f. eks DDR og DDR2 ) i samme computer , kan du bruge hukommelse af forskellig hastighed. Alt, der kræves , er en simpel tweak i BIOS at tilpasse computeren til at køre på den installerede hastighed den langsomste hukommelse

Du skal bruge: .
Computer bundkort driver guide


. 1 .
Sæt hukommelse i computerens RAM slots , der er placeret på den øverste halvdel af bundkortet i nærheden af processor fan . Tryk på hukommelsesenheden ned , indtil det klikker på plads , og fastgør derefter den med håndtag på begge sider af åbningen .
2 .
Start computeren . Når computeren belastninger , skal du trykke på tasten fremgår af start- up -meddelelser til at starte maskinen i BIOS . Denne nøgle er normalt enten " Esc " eller en af de " F " tasterne , men det kunne variere .
3 .
Naviger til " Advanced " indstillinger i computerens BIOS og derefter gå til indstillingen for hukommelse hastighed . Kontakt din operativsystem guide , hvis du har problemer med at finde det .
4 .
Fremhæv hukommelse hastighed og tryk " Enter ". Vælg den hastighed den langsomste hukommelse i computeren , og tryk på " Enter " igen for at bekræfte .
5 .
Afslut BIOS ved hjælp af " Esc "-tasten , og tryk på " Y "for at gemme ændringer .


Previous:farveindstillinger til MacBooks Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change