hvordan man kan defragmentere en iMac

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-03

Windows -baseret pc -brugere er normalt bekendt med vedligeholdelsesopgave af defragmenterer deres harddisk . Defragmentering , også kendt som en fil optimering , lokaliserer fragmenterede filer på computeren og sætter dem sammen igen for at forbedre effektiviteten og funktion . I modsætning til i Windows , går Mac OS X ikke omfatter en defragmentering option i sin Diskværktøj . Dette skyldes , for de fleste iMac og andre Macintosh- computer -brugere , det er unødvendigt at defragmentere harddisken . OS X -operativsystemet eliminerer de fleste af de ting , der forårsager fil fragmentering . . Men for brugere, der arbejder med meget store filer eller have fuld computer diske kan ansætte tredjeparts software defragmentere deres iMac computer

Du skal bruge:
tredjepart disk reparation program nu!

<. br > 1 .
Anskaf og installer en tredjeparts disk reparation program , som f. eks TechTool Pro , der tilbyder en defragmentering mulighed . Starte programmet ved at dobbeltklikke på ikonet i din " Programmer "mappe .
2 .
Åbn menuen Funktioner i øverste venstre hjørne af vinduet . Fremhæv " Filoptimering " fra Tool menuen Valg .
3 .
Vælg den harddisk , du ønsker at optimere den Filoptimering konfigurationsmenuen. Tryk på " Run Filoptimering "for at starte at defragmentere harddisken . Indtast en administrator navn og password i on- screen , og tryk på " OK ". En status vises i toppen af vinduet . Når optimering er færdig , en rapport fra filer, der blev defragmenteret vises i vinduet .


Previous:hvordan man beregner computeren bus båndbredde Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change