hvordan man kan ændre den interne trådløse i en acer bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-26

Det trådløse kort i din Acer serie bærbare gør din computer mobil , så du kan oprette forbindelse til en trådløs internetforbindelse, der er inden for rækkevidde . Hvis du for nylig har opgraderet til en ny trådløs router kan du ønsker at ændre de interne trådløse kort i den bærbare computer for hurtigere surfing og dataoverførsel hastigheder . Opgradering af din Acer 's trådløse kort er ikke en alt for vanskelig procedure , og kræver kun fjerne en lille plastik dække , før adgang til selve kortet

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker .
Trådløse kort .


1 .
Luk alle dine åbne programmer og lukke Acer 's operativsystem. Luk den bærbare computer 's låget og tag alle tilsluttede kabler .
2 .
Vend Acer bærbare computer over . Find batteriet skyderen , som vil blive placeret i nederste venstre eller øverste højre hjørne af sagen . Skub skyderen hen til låse position .
3 .
Fjern batteriet fra den bærbare computer og sæt den til side . Find den plast, der skjuler hukommelsesmoduler og trådløse kort . Afhængigt af den specifikke model af din Acer bærbare dækslet vil enten være på bunden eller øverste ende af sagen .
4 .
Fjern plastic coveret med en stjerneskruetrækker . Løft dækslet .
5 .
Tag den lille kablerne placeret i højre og venstre ender af det trådløse kort . Fjern skruen, der holder det trådløse kort på plads eller flytte låse låsen ophæves , hvis din model ikke bruger en skrue .
6 .
Grib kanterne af det trådløse kort og løft det ud . Indstil den nye trådløse kort inde i bærbare . Sæt skruen eller skubbe låse låsen på plads igen .
7 .
Sæt kablerne i venstre og højre side af det trådløse kort . Indstil plast dækslet på plads og sæt skruerne . Skub batteriet ind i batterirummet porten og tænd din bærbare computer .

gode råd og advarsler


 • trådløse kort, der er designet til at passe i bærbare computere kan findes via websteder, der sælger elektronik eller computer hardware komponenter.
 • Rør aldrig det trådløse kort eller nogen af de interne dele af Acer laptop uden korrekt jordforbindelse selv at løslade den statiske elektricitet i dine hænder . Tap fingrene kort mod en metal anordning, der rører gulvet til jorden selv .


 • Previous:kan du brænde en lyd- cd på en DVD ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change