hvordan man kan ændre skærmstørrelsen på en bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-28

Skærmkortet , der består af video- drivere og en plug -in kort eller display kredsløb , genererer de signaler , der viser billeder og data på en bærbar computer skærm . Skærmkortet styrer maksimale opløsning ( VGA , XGA , UXGA , WXGA og så videre) , hvor mange farver kan vise ( for eksempel , kan VGA adaptere give op til 256 farver) og hvor ofte billedet opdateres selv ( for eksempel , 60Mhz , 75 MHz , 90MHz ) . Laptop -skærme er generelt mindre end skærme , så har måder at ændre skærmopløsningen efter behov er vigtige . Indstil en højere opløsning til at vise flere pixels per tomme , og en lavere opløsning for at øge størrelsen af objekter på skærmen

Resolution Ændring i Windows


1 .
Åbn " Start " og klik på " Control Panel ".
2 .
Klik på " Adjust Skærmopløsning " under " Udseende og personlige indstillinger ".
3 .
Brug " Resolution "drop -down skyderen til at vælge den ønskede opløsning , og klik på " Anvend ". Skærmen viser ved den nye beslutning.
4 .
Klik på " OK "til at holde den nye skærmopløsning , eller bruge " Tilbage " for at vende tilbage til den tidligere beslutning .

resolution Ændring i Windows 2000 eller XP


1 .
Åbn " Start " og klik på " Control Panel ".
2 .
Klik på " Display " og vælg derefter fanen Indstillinger i vinduet Egenskaber for skærm .
3 .
Brug skyderen under i skærmopløsning del af applet til at ændre den beslutning og klik på " Anvend ". Skærmen repaints ved den nye beslutning.
4 .
Klik på " Ja " til at holde opløsningen , eller svare " Nej " ved prompten for at vende tilbage til de oprindelige indstillinger .

resolution Ændring i OS X


1 .
Klik Apple-logoet i menulinjen og vælg " Systemindstillinger ".
2 .
Klik på " Displays " under " Hardware "sektionen .

3 .
Vælg " Display " fanen i hjælpeprogram, der åbner og vælg opløsning for dine skærmen .

gode råd og advarsler


  • Bemærk , at OS X " Displays " værktøj giver dig mulighed for at markere et flueben , der forårsager " Displays " ikonet for at få vist i menulinjen for nem adgang .


  • Previous:hvordan du fjerner en nvidia grafikkort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change