hvordan man kan genbruge brugte edb-udstyr , reservedele og tilbehør

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-09

Computere er et fantastisk værktøj , som kan hjælpe folk i deres daglige opgaver , og gør miljøet en renere sted så godt. Det er fordi med brug af mindre papir , og derfor mindre fysisk trash vi skærer ned på emissioner, energiforbrug , og spild af naturlige ressourcer . Man skal huske på imidlertid , at når det er tid til at vende tilbage en computer til de materialer , at det kom fra , at det sker på en måde, ikke vil påvirke miljøet negativt

Du skal bruge: .
Køretøj eller Pick-Up Service.
Brugt edb-udstyr.


1 .
Saml det anvendte udstyr , der skal genanvendes i en kasse . Det kan være nødvendigt at sendes hvis du ikke er tæt på en genbrugsstation , der accepterer computere og anden forbrugerelektronik . Der er flere måder at genbruge en brugt computer , og dens tilbehør .
2 .
fabrikantens Recycling Plan-Mange fabrikanten har genbrug planer, således at forbrugeren kan genbruge deres brugte udstyr , der dog er normalt et gebyr , og mange gange skal forbrugeren pakke , og sende deres udstyr så godt.
3 .
Den lokale genbrug Program-Nogle lokale trash programmer giver forbrugerne mulighed for enten at have et sted at aflevere disse affald post, eller i nogle tilfælde hente dem . Afhængig af hvor forbrugeren befinder sig , USA's Environmental Protection Agency har setup en ressource -center ( se link nedenfor ) , hvor forbrugeren kan spørge til, hvordan man fremme grønne levende , og reduktion af papirkurven affald . Støtte til disse programmer også hjælper med at holde farlige materialer , og tungmetaller ud af lossepladser , og væk fra jorden vand .
4 .
donere til en sag, der genvinder med fonde-Nonprofit organisationer har lavet et formål ud på en korrekt genvinding computere og anden forbrugerelektronik . De gør penge til deres sag fra provenuet , og det hjælper at støtte bestræbelser for at holde det genvundne produkter ud af det sorte marked , hvor de kan genanvendes ved brænding eller smeltning i en beskidt måde . EPA link nedenfor vil hjælpe med at finde disse grupper .


Previous:hvordan du installerer ekstra ventilatorer til en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change